Jump to content

Dodo Red Mist-uwagi.

marctwain

Recommended Posts

Nadaje bardzo dobry połysk. Ekstra śliski.Ładnie kropelkuje. Po samym cleanerze trzyma do mycia,około tygodnia bez problemu. Wada- strasznie szybko łapie kurz. Na wosku reaguje szybko (próba na Naviwax), ciężko spolerować-widać ślady. Zdecydowanie lepiej stosować na sealanty. Tyle po dzisiejszym użyciu. ;) Bardzo dobry sealanto-detailer w sytuacji, kiedy nie chce się kłaść właściwego, lub nie ma czasu ;)

Nadaje bardzo dobry połysk. Ekstra śliski.Ładnie kropelkuje. Po samym cleanerze trzyma do mycia,około tygodnia bez problemu. Wada- strasznie szybko łapie kurz. Na wosku reaguje szybko (próba na Naviwax), ciężko spolerować-widać ślady. Zdecydowanie lepiej stosować na sealanty. Tyle po dzisiejszym użyciu. ;) Bardzo dobry sealanto-detailer w sytuacji, kiedy nie chce się kłaść właściwego, lub nie ma czasu ;)

Mialem podobny problem ze smugami sladami ale jak uzylem wiekszej ilosci RM bylo oki

Zwracam honor red mistowi. Pochopnie oczerniłem go szybkim chwytaniem kurzu. Ale po ostatnich dniach po prostu samochód robi się zielono-żółty od pyłków. szok jak dają. A wtedy po nałożeniu za godzinę było zakurzone.

ja mam u siebie redmista już prawie miesiąc, pod nim jest dodo rain forest, trzyma się bardzo dobrze myty 3 razy, szamponem megsa shampo+ , nie widać aby miało coś się już kończyć

najlepszy efekt jaki w życiu widziałem po wosku i detailerze uzyskałem właśnie tymi produktami

ja staram się to równomiernie rozprowadzić mikrofibrą ale nie do końca wycierać, po czymś takim nawet jak zaschnie już jest o wiele łatwiej, przynajmniej kropek nie widać, jeśli kiedyś jeszcze kupię redmista to tylko w wersji tropical

• 2 weeks later...