Jump to content

Lancia Delta HPE 2.0 Turbo 1995r.

nox

Recommended Posts

• Administrator

Projekt szkoleniowy ale auto takie nawet ciekawe a i efekty nawet widac to będe wklejał .

Dołączona grafika

Niestety z względu na brak czasu i aparatu w pierwszy dzień nie mam relacji z procesu dekontaminacji i innnych takich :)

pierwsze 50/50 aparat tego nie oddaje ale idealnie nie było ale trzeba wsiąść pod uwagę że Kamil nasz nowy Detalista :) dopiero się uczy pod moim srogim okiem robił niesamowite postępy :)

Dołączona grafika

I jak musiałem coś pokazac to szybko nowego scholla s3 Gold wiozłem do ręki i powycinałem nieco błotnik efekt był naprawdę zadowalający.

Dołączona grafika

Potem poprawiłem nieco błotnik pod s17 i efekt był już naprawdę piękny :)

Dołączona grafika

CDN...

• Administrator

Właśnie odwrotnie było s17 na początku ale okazała się nieco za słaba lakier nosił sporo głębszych uszkodzeń efekt na błotniku jest bezpośrednio po S3 Gold .

• Administrator

jeszcze jedno :) ale już ostatnie na chwile obecną :)

Dołączona grafika

Później wklejam reszte bo dziś popołudniu będzie już finis :) będzie finish a jutro kończymy ciekawe też będzie wnętrze bo syfu tam co nie miara :)

Maniek- ludzie tyle nie żyją- żeby jeździć takimi pojazdami i dożyć czasów nowożytnych :lol: :lol:

mnie się lancia bardzo podoba- chciałem taką mieć jak byłem młodszy :u

Notatka administratora
 kto nie chciał :ymdaydream: 

• Administrator

coś jeszcze zapodam wczoraj było s40 w akcji :)

Ale przed tym pokaże efekty narazie pierwszego podejścia do końcówki wydechu

Przed:

Dołączona grafika

Po pierwszym podejściu Gliptonem alu Magic

Dołączona grafika

I efekty s40 :)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

• Administrator

te auto ma piękny wykres jak mnie pamięć nie myli od 3500-5500 trzyma ponad 200 KM

PA fajnie sie aplikuje choc sam wosk mam wrażenie jak by był wzbogacony o sealanty zapach kropelkowanie itp ale robi bardzo dobre wrażenie jak narazie sheeting jest na pięknym poziomie zobaczymy jak z trwałością ale się nieźle zapowiada.

• Administrator

Cleaner jest bardziej jak glaze lakier po nim robi się bardzo śliski i nabiera ładnego wyglądu wosk dopełnia efektu . będziemy testowac i relacjonować :)