Administrator nox Opublikowano 24 Maja 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Projekt szkoleniowy ale auto takie nawet ciekawe a i efekty nawet widac to będe wklejał . Niestety z względu na brak czasu i aparatu w pierwszy dzień nie mam relacji z procesu dekontaminacji i innnych takich :) pierwsze 50/50 aparat tego nie oddaje ale idealnie nie było ale trzeba wsiąść pod uwagę że Kamil nasz nowy Detalista :) dopiero się uczy pod moim srogim okiem robił niesamowite postępy :) I jak musiałem coś pokazac to szybko nowego scholla s3 Gold wiozłem do ręki i powycinałem nieco błotnik efekt był naprawdę zadowalający. Potem poprawiłem nieco błotnik pod s17 i efekt był już naprawdę piękny :) CDN... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badej Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Autko i efekt naprawdę super ! :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 nox napisał(a): Potem poprawiłem nieco błotnik pod s17To ostatnie zdjęcie jest tylko po s3 Gold czy poprawione s17? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Właśnie odwrotnie było s17 na początku ale okazała się nieco za słaba lakier nosił sporo głębszych uszkodzeń efekt na błotniku jest bezpośrednio po S3 Gold . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Dawaj resztę.. :ymdaydream: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 jeszcze jedno :) ale już ostatnie na chwile obecną :) Później wklejam reszte bo dziś popołudniu będzie już finis :) będzie finish a jutro kończymy ciekawe też będzie wnętrze bo syfu tam co nie miara :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Mnie się już podoba. A takie autko to skarbik. Kiedyś, krótko miałem taką alfę (a propos włochów dla narodu), dwugaźnikową: http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.alfetta.dk/images/More%2520alfetta%2520pictures/Alfetta%2520fredtoften_small.jpg&imgrefurl=http://www.alfetta.dk/Miscellaneous/My%2520Alfetta%2520story.htm&h=663&w=1071&sz=127&tbnid=mAV86OYHUVZSvM:&tbnh=93&tbnw=150&prev=/search%3Fq%3Dalfetta%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=alfetta&usg=__FKuN39q0ASfHRZFc8Y3c_vmXZts=&sa=X&ei=yGvbTY6vNpDsOe_3vIkP&ved=0CEEQ9QEwBQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Właściciel auta lubuje się w włoskich autach :) Kolejny projekt od niego to Alfa Spider a jeszcze dalszy to nasz poczciwy 126P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Maniek- ludzie tyle nie żyją- żeby jeździć takimi pojazdami i dożyć czasów nowożytnych :lol: :lol: mnie się lancia bardzo podoba- chciałem taką mieć jak byłem młodszy :u Notatka administratora kto nie chciał :ymdaydream: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Mi się bardzo felgi podobają, nie wiem co w nich widzę ale takie też troche retro, nowy s3 gold kusi :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 coś jeszcze zapodam wczoraj było s40 w akcji :) Ale przed tym pokaże efekty narazie pierwszego podejścia do końcówki wydechu Przed: Po pierwszym podejściu Gliptonem alu Magic I efekty s40 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Przetestowaliśmy z Przemkiem przy okazji nowy stuff z POLISHANGEL® . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 końcówka odżyła- daj znać jak tam PA się spisuje detailing detailingiem- ale jak się jeździ takim małym szatanem ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 te auto ma piękny wykres jak mnie pamięć nie myli od 3500-5500 trzyma ponad 200 KM PA fajnie sie aplikuje choc sam wosk mam wrażenie jak by był wzbogacony o sealanty zapach kropelkowanie itp ale robi bardzo dobre wrażenie jak narazie sheeting jest na pięknym poziomie zobaczymy jak z trwałością ale się nieźle zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 W końcu coś o PA ;) Coraz milsza ta lalka 8-) Potańczyłby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Cleaner jest bardziej jak glaze lakier po nim robi się bardzo śliski i nabiera ładnego wyglądu wosk dopełnia efektu . będziemy testowac i relacjonować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 lakier nabiera dobrego wyglądu :) lampy też jak by lepiej :) jak by nieco uroku zyskała :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Czad, prosto użas :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojd Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 nox napisał(a): lakier nabiera dobrego wyglądu :) Wygląd tego lakieru na tym zdjęciu :-o Jestem autentycznie zachwycony. Pełen szacunek ^:)^ Notatka administratora Ja też nie mogę się napatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 DA czy rotacyjna używana? Notatka moderatora Polimer, zapraszam do działu Przywitaj się z nami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 27 Maja 2011 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 cała korekta była wykonana Kestrelami Sim-180 aktualnie Jest aplikowany Lime Prime z Dodo Juice za pomoca DA Kestrela das6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Maciek robota coś pięknego, rewelacyjny kolor..muszę Was kiedyś odwiedzić przy okazji jakiś zakupów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi