Alex Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Możecie zaproponować jakiś środek do zabezpieczenia skóry w aucie. Nie mam tego dużo i przydałby się na początek jakiś tester. Szukałem w kilku sklepach i nie znalazłem. :( Zapomniałem dodać skóra czarna jak smoła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Lederzentrum zestaw colourlock polecam oraz gliptone :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Tomek dzięki za info ale szukam coś mniejszego (tester) takie zestawy jak podałeś to od 85-120zł. Ja mam niedużo skóry (kierownica i mieszek) i chciałem zabezpieczyć toto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 My w sklepie posiadamy VICTORIĘ do skóry, pojemność 125 ml za 59 zł (na Polskim rynku marka jeszcze nieznana) ale nie chcę zostać posądzona o promowanie naszych produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Ja kiedyś kupiłam Megsa: http://www.meguiars.pl/shop/product_info.php?products_id=305 Do czyszczenia tapicerki (jasnej) mi nie podeszło, ale na mojej kierownicy i mieszku daje radę. Notatka moderatora Niuniuś, używaj ;) tak jest Panie moderatorze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale Poorboy's Natural Look można stosować do skóry. Do takich mieszków w sam raz, ostatnio używałem i jest git :u Tester można kupić za niecałe 20zł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Znalazłem Diamondbrite Leather Feed / Cleaner / Protector. Miał ktoś styczność z tym środkiem. JJ mam NL testera ale stosuje na plastiki wew. Spróbować można .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Jak będę na domowym komputerze to wrzucę test NL-a, mam nawet zdjęcie z mieszkiem. Spróbuj, nie zje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Znalazłem Diamondbrite Leather Feed / Cleaner / Protector. Miał ktoś styczność z tym środkiem. JJ mam NL testera ale stosuje na plastiki wew. Spróbować można .. Tak. Produkt stosujemy często przy naszych realizacjach. Klienci bardzo chwalą, niebawem pojawi się z poprawionym zapachem oryginalnej skóry. Obecny zapach jest minimalnie słabszy. Odżywia i ma delikatne właściwości czyszczące, nie nabłyszcza, nie ślizga się tyłek, chroni przed wodą. Przy stosunku cena do jakości można śmiało powiedzieć że jest to dobra propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi