Alex Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Możecie zaproponować jakiś środek do zabezpieczenia skóry w aucie. Nie mam tego dużo i przydałby się na początek jakiś tester. Szukałem w kilku sklepach i nie znalazłem. :( Zapomniałem dodać skóra czarna jak smoła :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Lederzentrum zestaw colourlock polecam oraz gliptone :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted May 24, 2011 Author Report Share Posted May 24, 2011 Tomek dzięki za info ale szukam coś mniejszego (tester) takie zestawy jak podałeś to od 85-120zł. Ja mam niedużo skóry (kierownica i mieszek) i chciałem zabezpieczyć toto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mx_nowicki Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 My w sklepie posiadamy VICTORIĘ do skóry, pojemność 125 ml za 59 zł (na Polskim rynku marka jeszcze nieznana) ale nie chcę zostać posądzona o promowanie naszych produktów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Ja kiedyś kupiłam Megsa: http://www.meguiars.pl/shop/product_info.php?products_id=305 Do czyszczenia tapicerki (jasnej) mi nie podeszło, ale na mojej kierownicy i mieszku daje radę. Notatka moderatora Niuniuś, używaj ;) tak jest Panie moderatorze ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale Poorboy's Natural Look można stosować do skóry. Do takich mieszków w sam raz, ostatnio używałem i jest git :u Tester można kupić za niecałe 20zł :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted May 24, 2011 Author Report Share Posted May 24, 2011 Znalazłem Diamondbrite Leather Feed / Cleaner / Protector. Miał ktoś styczność z tym środkiem. JJ mam NL testera ale stosuje na plastiki wew. Spróbować można .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Jak będę na domowym komputerze to wrzucę test NL-a, mam nawet zdjęcie z mieszkiem. Spróbuj, nie zje ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shifty Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Znalazłem Diamondbrite Leather Feed / Cleaner / Protector. Miał ktoś styczność z tym środkiem. JJ mam NL testera ale stosuje na plastiki wew. Spróbować można .. Tak. Produkt stosujemy często przy naszych realizacjach. Klienci bardzo chwalą, niebawem pojawi się z poprawionym zapachem oryginalnej skóry. Obecny zapach jest minimalnie słabszy. Odżywia i ma delikatne właściwości czyszczące, nie nabłyszcza, nie ślizga się tyłek, chroni przed wodą. Przy stosunku cena do jakości można śmiało powiedzieć że jest to dobra propozycja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts