Alex Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Przedstawiam swoją na razie skromną kolekcję. Powoli zbieram i testuje to co mi potrzebne do pielęgnacji autka. Szukam czegoś do srebrnego metalika(przechodzi lekko w grafit) Na fotkach nie ma rękawicy z MF Nigrina kilku MF i myjki Karcher 5.55 Niedługo zamierzam zakupić jakąś maszynkę.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Trochę pobawić się możesz :u Ten CW megsa, chyba z zestawu z glinką (bardzo dobrą moim zdaniem), słabiutki, nie licz na wiele. A te butle szare, z tyłu? co to jest? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted May 24, 2011 Author Report Share Posted May 24, 2011 Zgadza się, na początek zakupiłem zestaw Megsa. Te szarości to kosmetyki Mercedesa (do szyb zewnątrz, wewnątrz, antypara, plastików, olej-takie wd40 ). Bardzo fajne butle mają sitko i można przestawić sikanie :) albo piana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Zbieractwo się zaczyna, co? ;) Jak Ci się sprawuje ten szampon Megsa z woskiem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted May 25, 2011 Author Report Share Posted May 25, 2011 Szamponik jak dla mnie extra, podczas mycia jest poślizg, piana nie aż taka jak na niektórych filmach na YT, chyba że dać ciśnienie z myjki. :lol: Po myciu nie zostają zacieki, chociaż jest z woskiem, pozostaje ładny blask. Przyjemny zapaszek daje :) . jest OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted June 22, 2011 Author Report Share Posted June 22, 2011 Moje nowe hobby - zbieractwo :lol: Przytargane z targów motoryzacyjnych - Pink Sheen - Cherry Non-Acid - CarValet koncentrat do felg - Poorboy's Super Slick & Suds - Cherry Glaze AIO - The Ultimate In Paintwork Protection cdn... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted June 22, 2011 Author Report Share Posted June 22, 2011 -Diamondbrite Co Polymer Wax Remover Pojemność: 500 ml -Diamondbrite Insect Remover Pojemność: 500 ml -DOL Aplikator okrągły -Diamondbrite Tyre Dressing Pojemność: 250 ml -Diamondbrite Leather Feed / Cleaner / Protector Pojemność: 250 ml -Diamondbrite Detailing Brush - szczoteczka do felg Niedawne zakupy u Sławka. Dzięki za rabaciki. :u cdn... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Z DB weź sobie jeszcze APC i Replenisha :u Kolekcja się powiększa, mówiłem że to uzależnia. Pewnie cieszysz się jak dziecko widząc nowe produkty w arsenale i już planujesz kolejne zakupy.. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted June 23, 2011 Author Report Share Posted June 23, 2011 JJ oj uzależnia. :D Lepsze takie niż inne używki. :lol: Znajduje coraz więcej chętnych do czyszczenia. Już zaraziłem kilka osób detailingiem w tym jedna kobieta. A zakupy, no cóż już zamówienie u NOX'a złożone :u także weekend robotny będzie bo moja skorupka po deszczach jest w kropkach kurzu. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted June 24, 2011 Author Report Share Posted June 24, 2011 Dziś przed południem zawitałem do NOX'a na małe zakupy. :D I małe gratisy Jestem mile zaskoczony, nie spodziewałem się takich gratisów :o :shock: :D podziękowania dla NOX'a ^:)^ cdn... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Co Drive Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Olek jak aplikuje sie Pink Sheen,a i jaki daje efekt? Chodzi mi po głowie duże opakowanie. Szukajka znalazła go w twojej kolekcji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts