Jump to content

Witam serdecznie

Guest macherstudio

Recommended Posts

Pragnę za pośrednictwem niniejszego posta przywitać się z Wami. Ufam, iż moje zafascynowanie tematem detalingu, które narodziło się w momencie, kiedy zakupiłem nową OIIFL i zacząłem zwracać uwagę na jakość pracy myjni ręcznych ... powiedziałem dość ... może dość szybko, ale podjąłem dec. o zakupie Meguires (wer.podstawowa) efekt mojej pracy mnie zaskoczył, aczkolwiek teraz wiem, że popełniłem błąd przy woskowaniu (nie wysechł) i zdecydowałem ... potrzebna mi wiedza i praktyka. Jeszcze raz więc wykonałem pracę na starszym Focusie i tak już wyszło, jak się należy. Jednak apetyt rośnie w miarę jedzenia ... więc ... witam serdecznie.

Dołączona grafika

Coś się nam Skodzinki rozrastają na forum ;) Witamy gorąco :ymhug:

Na forum OCP mocno temat się rozwija za sprawą kilku "fascynatów magików" a propos dzięki mecholl (OCP) za polecenie forum.

Będę się starał troszczyć o moją "małą czarną" aczkolwiek nie ukrywam, aczkolwiek bez Waszej pomocy może to być operacja na otwartym organizmie wykonana w rękawicach bokserskich.

P.S.

Teraz zapoznaję się ze strukturą forum, poszukuję bowiem sklepu internetowego, który współpracuje z forum, zależy mi na pewnych zakupach.

Teraz zapoznaję się ze strukturą forum, poszukuję bowiem sklepu internetowego, który współpracuje z forum, zależy mi na pewnych zakupach.

Sklepów jest co nie miara ;) Jak się rozejrzysz po wszystkich półkach to wypłaty będziesz miał rozplanowane do końca roku albo i dalej :lol:

Cześć, widzę i zacięcie foto :u

A sklepy wszystkie współpracują. Kochajmy je za rabaty :lol:

Dziękuję, czuję się zawstydzony, bo w żadnej mierze nie można mówić w moim wypadku o zacięciu :)

Dołączona grafika

Odnośnie shopów - faktycznie jest kilka właśnie zapoznaję się z ofertą KanarC...

Witamy gorąco;] :D zdradź coś o tej ślicznej czarnej OCP!!! tzn co tam za serduszko bije?

Model: Skoda Octavia II FL COMBI

Rok produkcji: 2010 r.

Silnik: 1,4 TSI

Przeznaczenie: Auto wyłącznie rodzinne

Wyposażenie: Ambiente (seria)

Układ dolotowy: seria

Układ wydechowy: seria

Układ napędowy: manual 6 biegów

Zawieszenie: seryjnie

Układ hamulcowy: seria

Car - Audio: swing /aux

Modyfikacje wykonane:

- corner light (nie sądziłem, że doświetlanie zakrętów może być dla mnie tak istotne, ustawione w ASO) - styczeń 2011r. (w cenie zakupu)

- staging (test zegarów, ustawione w ASO) - styczeń 2011r. (w cenie zakupu)

- gałka zmiany biegów od superb (ASO) - styczeń 2011r. (w cenie zakupu)

- chlapaczke (założone w ASO) - styczeń 2011r. (w cenie zakupu)

- schowek na okulary w podsufitkę: 1Z0868565FY20 - styczeń 2011r. (89,00 pln)

- schowek za tylną półką popularnie zwany na parasol, w moim wydaniu na CD: DMB 620 001 - luty 2011r. (75,00 pln)

- DVD przenośnie Mistral, montowane na zagłówek - luty 2011r. (500,00 pln)

- oryginalne owiewki przednich szyb - luty 2011r. (w cenie zakupu)

- zastąpienie tylnej pojedynczej lampki modelem lampki, jaka montowana jest z przodu - luty 2011r. (25,00 pln)

- zmiana ramek tablicy rejestracyjnej na czarne - luty 2011r. (5,00 pln)

- oryginalne felgi Skoda 15`` DEJMOS- luty 2011 (500,00 pln)

- skórzana nakładka dźwigni hamulca ręcznego - luty 2011 (50,00 pln)

- etykieta z moim nickiem na dźwignię regulacji położenia fotela (LiP) - marzec 2011 (24,50 pln)

- wkładka do schowka na kubki w kolorze listew ozdobnych - marzec 2011 (gratis od producenta)

- Logo OCP na Grill - marzec 2011 (11,00 pln)

- oświetlenie LED (SMD) wnętrza oraz drzwi - marzec 2011 (140,00 pln)

- "piaskowany" napis OCTAVIA na lusterku - marzec 2011 (11,00 pln)

- dodatkowa siatka do bagażnika (pozioma) (gratis z OI)

- kapsle i nakładki na śruby org. skodowskie do felg - kwiecień 2011 (100,00 pln)

- adaptacja IPhona ze SWINGiem - głosowe wybieranie - kwiecień 2011 (4,00 pln)

- 3-ramienna skórzana kierownica MLF /z manetkami / (ostatnia modyfikacja) - kwiecień 2011

- podświetlany schowek za roletą - maj 2011

- dodatkowe oświetlenie przestrzeni bagażnikowej (ostatnia modyfikacja) - maj 2011

Witaj Dominiku. Pamiętaj, że na chorobę zwaną " Detailing " nie ma jeszcze leku ani szczepionki :P

Witam kolegę, ten sam nick :) Faktycznie obserwuję syndromy chorobowe niestety rozwija się CDT.