Jump to content

rozsterki młodego wertera - ma być show

damianese

Recommended Posts

damianese , nie wiem czy już wiesz...ale bez zdjęć się nie liczy

Pochwalił byś się tą swoją furą, bo modzisz i modzisz a nic nie widać

no bo jak dla mnei to jeszcze nie jest gotowe :u spokojnie dzisiaj wyczyszczę nałożę BH i porobię jakieś zdjęcia jak Bóg da- jeszcze czekam na zderzak dziś/jutro mam odebrać od lakiernika także wtedy będzie z zewnątrz w miarę kompletne :f

już wyjechałem :lol:

Panie, najpierw polerka a potem jakiś oleisty glaze, żeby było mokro i na to Wax on, Wax off. Może być Natty's, może być CGButterWetWax, może zestaw ClearKote (musze go w końcu nałożyć i zobaczymy jak to wygląda) albo Victoria Red. Wyborów jest dużo, daj granice od do ile chcesz kasy wydać to będzie łatwiej :P

Gdzie jest Twój temat w moja kolekcja ? Synek !

nie może być tak że wszystko jest dobre :lol: ja jak zacząłem się interesować detailingiem to natrafiłem na autko zrobione victorią oraz clearkotem co podałem- był szał- nawet chyba gdzieś jest na forum w zapytaniu jak uzyskać max wet look

ja jak zacząłem się interesować detailingiem to natrafiłem na autko zrobione victorią oraz clearkotem co podałem- był szał- nawet chyba gdzieś jest na forum w zapytaniu jak uzyskać max wet look

To bierz albo Vic albo CK. Będziesz Pan zadowolony :D Tylko pod Vic dej jakiś glaze ;)

trzeba będzie dobrać cleaner-glaze-wosk

bo z tego co mam to raczej nic nie podpasi

Carlack się końćzy DJ lime prime niewiem czy spasi- no i glaze- bo przecież BH nie bedzie pasował- ech rozsterki młodego wertera :lol:

no właśnie się zastanawiam co można dobrego zrobić z BH :D może czas wypicia jednego piwa i zapalenia pomiędzy warstwami bh styknie :u dzisiaj biorę się na zakupy co kupię zobaczę- pochwalę się tutaj- potem zdjęcia na aucie :D