marctwain Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Od dawna mnie nachodziło, żeby sprawdzić działanie nanowycieraczki/repelenta na lakierze. jak pomyślał tak zrobił. Umyłem auto, dodolpl wyczyściłem prawą stronę(od pasażera) maski, czyli pokrywy komory silnika :lol: Na resztę położyłem Z8 GF, jako qd (niby sealant). Na wyczyszczoną stronę nałożyłem RainRepela DG. Oto efekt: x3KeE37BTD4 Ciekawi mnie jak to będzie w czasie jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacek _b Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 marctwain jakże jesteś małej wiary możliwości topowych wosków , ten zapach , te obcowanie z idealna konsystencją , te opakowania ... :) ta cena i kult .... :lol: odpowiedź do twojego podpisu ( taka mała odskocznia , bo widzę że znów zmieniłeś ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Ciężko mi to nawet skomentować. Super test :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Wszystko jest do sprawdzenia. Czasem największy zachwyt wyrażają ci, którzy coś tam gdzieś, ślepo wierzący a ch. nie chce mi się nawet pisać. :lol: Za ch. by nie zgadli tacy czy to czasem nie wosk "na zamówienie", do obcowania, wąchania, cmokania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 tu masz racje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Myślę, że cl glass byłby jeszcze lepszy. :lol: yacek_b kiedyś się nie zrozumieliśmy, a widzę, że mamy podobne poczucie humoru. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacek _b Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 yacek_b kiedyś się nie zrozumieliśmy, a widzę, że mamy podobne poczucie humoru. ;) :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Za ch. by nie zgadli tacy czy to czasem nie wosk "na zamówienie", do obcowania, wąchania, cmokania...Czasem mam ochotę położyć wosk Autolandu i powiedzieć, że to Zymol. Będę czekał na reakcje.. 8-) A co do DG, czekam na relacje z trwałości! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 A co do DG, czekam na relacje z trwałości! :) Tu może nas zaskoczyć, DG zawsze słyną z dużej trwałości :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Heh sam się czasem nad tym zastanawiałem, a tu proszę Maniek jak na życzenie zrobił test :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi