marctwain Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Od dawna mnie nachodziło, żeby sprawdzić działanie nanowycieraczki/repelenta na lakierze. jak pomyślał tak zrobił. Umyłem auto, dodolpl wyczyściłem prawą stronę(od pasażera) maski, czyli pokrywy komory silnika :lol: Na resztę położyłem Z8 GF, jako qd (niby sealant). Na wyczyszczoną stronę nałożyłem RainRepela DG. Oto efekt: x3KeE37BTD4 Ciekawi mnie jak to będzie w czasie jazdy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yacek _b Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 marctwain jakże jesteś małej wiary możliwości topowych wosków , ten zapach , te obcowanie z idealna konsystencją , te opakowania ... :) ta cena i kult .... :lol: odpowiedź do twojego podpisu ( taka mała odskocznia , bo widzę że znów zmieniłeś ;) ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deco Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Ciężko mi to nawet skomentować. Super test :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted June 11, 2011 Author Report Share Posted June 11, 2011 Wszystko jest do sprawdzenia. Czasem największy zachwyt wyrażają ci, którzy coś tam gdzieś, ślepo wierzący a ch. nie chce mi się nawet pisać. :lol: Za ch. by nie zgadli tacy czy to czasem nie wosk "na zamówienie", do obcowania, wąchania, cmokania... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deco Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 tu masz racje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted June 11, 2011 Author Report Share Posted June 11, 2011 Myślę, że cl glass byłby jeszcze lepszy. :lol: yacek_b kiedyś się nie zrozumieliśmy, a widzę, że mamy podobne poczucie humoru. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yacek _b Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 yacek_b kiedyś się nie zrozumieliśmy, a widzę, że mamy podobne poczucie humoru. ;) :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Za ch. by nie zgadli tacy czy to czasem nie wosk "na zamówienie", do obcowania, wąchania, cmokania...Czasem mam ochotę położyć wosk Autolandu i powiedzieć, że to Zymol. Będę czekał na reakcje.. 8-) A co do DG, czekam na relacje z trwałości! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deco Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 A co do DG, czekam na relacje z trwałości! :) Tu może nas zaskoczyć, DG zawsze słyną z dużej trwałości :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Heh sam się czasem nad tym zastanawiałem, a tu proszę Maniek jak na życzenie zrobił test :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts