AndrzejZ Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Autko 4 misieczne 10k km na liczniku korekta praktycznie zerowa,ale glównie chodzilo o zabezpieczenie lakieru. Projekt: Skoda Superb 2 combi Stan Lakieru: wzór konspekt Narzędzia:Flex L 3403, DA Pasty: Deox Kosmetyki Inne: N Shampers / Nano Magic, N Blue Window, N Bezkwasowy, N Tar, Plastelina Meg's,IPA,Crystal Lacquer,N Brillance,Coli476 na felgi Akcesoria: MF różne i dużo... A oto pacjentka : Smoła plynie ;) na relingach takie kwiatki po myjni recznej :( A póżniej sie skropelkowało :-bd A finalnie wyszło tak: :-? Zapomnialem że lusterko to z drugiej strony ma odbijać ;) Relingi tez sie udalo odratować: I wielkie podziękowania dla Tomaszka vel.Białego za dużą pomoc w krytycznym momencie :-h The End \m/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Powiem tak...piękne auto, piękna robota, zdjęcia wreszcie lepsze (albo za dużo piwka)...a pytania zada JJ więc się nie rozpisuje ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Faktycznie auto bardzo fajne i duze :u praca jak najbardziej OKI :u :u zdjecia te w garazu tak cos lipa zalatuja ale plenerowe cacy :-bd PS A mowilem ze Bialy to dobry czlek i pomaga :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Hehe robota super, natomiast pisać za dużo nie będę, a dlaczego? Idźcie do szynki na kurs foto bo się tego oglądać nie da! :lol: Panie Andrzeju, prosimy serdecznie :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Zdjęcia lepsze, jakiś progres jest ;) Grunt, że robota idzie jak ma iść :u To jest najważniejsze :f Moja ulubiona skoda :ymdaydream: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 No dobra, zapytam o coś :mrgreen: Czym usunęliście ten syf z relingów? Czy ruszaliście wydechy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Wiedziałem, normalnie wiedziałem =)) Notatka moderatora :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejZ Posted June 17, 2011 Author Report Share Posted June 17, 2011 Tak z relingow zeszlo ;) wydechy tez byly odswiezone aczkolwiek na nich nie bylo wiele nalotu czy u Was tez sa nie cale fotki,bo mi jakos przycina a forum mialo z automatu dopasowywac :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 czy u Was tez sa nie cale fotki,bo mi jakos przycina a forum mialo z automatu dopasowywac Przycina. Ale przy większych fotkach w lewym górnym rogu jest lupa z plusikiem, jak się kliknie na nią to fotka otwiera się cała. Andrzej czym robiliście te relingi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejZ Posted June 18, 2011 Author Report Share Posted June 18, 2011 Andrzej czym robiliście te relingi? Deox 5 tak bardzo delikatnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRO Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Mnie interesuje jak wam się pracowało G-techniqiem? Łatwość aplikacji, docierania no i czy efekt był widoczny od razu czy trzeba było odczekać parę godzin aż zeszkli się na lakierze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biały Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Mnie interesuje jak wam się pracowało G-techniqiem? Łatwość aplikacji, docierania no i czy efekt był widoczny od razu czy trzeba było odczekać parę godzin aż zeszkli się na lakierze? aplikacja łatwa , docieranie ciężkie , efekt widać od razu po wytarciu ale musi się utwardzić ... najlepiej nakładać w dwie osoby ... jedna nakłada , druga wyciera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRO Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Dzięki za odpowiedź. ;) Byłem ciekaw, bo chciałem sobie w jakiś sposób odnieść to do Nanolexa. Z tego co przeczytałem to różnic nie ma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts