saet Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Witam wszystkich. Detailer ze mnie raczej żaden raczej hobbysta ze skrzynką kosmetyków samochodowych:), ale chętnie poczytam jak utrzymać swoje mondeo w stanie takim jakim wyszedł spod ręki "Białego" z SNB. Czyli w blasku wzbudzającym zazdrość sąsiadów i znajomych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Witaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Witam!!! :D Detailer ze mnie raczej żaden raczej hobbysta ze skrzynką kosmetyków samochodowych:)Nie ma tu takich co urodzili się z polerką w ręku :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Nie bądź taki skromniak. Ja też jestem hobbystą ;) Witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Fonnes, a nasz kolega Sebba polerkoreki? Witaj gościu ze skrzynką kosmetyków. Choć osobiście wolę gości ze skrzynką piwa. A już z kistą piwa są już naprowda gryfni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi