saet Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Witam wszystkich. Detailer ze mnie raczej żaden raczej hobbysta ze skrzynką kosmetyków samochodowych:), ale chętnie poczytam jak utrzymać swoje mondeo w stanie takim jakim wyszedł spod ręki "Białego" z SNB. Czyli w blasku wzbudzającym zazdrość sąsiadów i znajomych:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Witaj :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Witam!!! :D Detailer ze mnie raczej żaden raczej hobbysta ze skrzynką kosmetyków samochodowych:)Nie ma tu takich co urodzili się z polerką w ręku :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Nie bądź taki skromniak. Ja też jestem hobbystą ;) Witaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Soprano Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Fonnes, a nasz kolega Sebba polerkoreki? Witaj gościu ze skrzynką kosmetyków. Choć osobiście wolę gości ze skrzynką piwa. A już z kistą piwa są już naprowda gryfni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts