mar_1981 Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Może to. Zdjęcie małe. Nr katalogowy jest, w sprzedaży niby też jest, możesz spróbować napisać meila do makita.pl i zapytać. Chociaż cena tego futerka spora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 No szwagier powiedz mi jeszcze że np. w Powerup'ie futro jest OK :shock:Aktualnie używam go do mycia aut ( :D ), ale o ile mnie pamięć nie myli to właśnie o takie coś chodzi :) (oczywiście o materiał a nie sposób wykonania - mocowanie na sznurek :roll: Ma mieć nie włoski a pętelki.Łołoło, tak jak mówiłem :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Cos ciezko mi sie z JJ zgodzic...jakos te "dodatki" mi sie nie spisywaly. Makita troche duze jak na moje gusty o ktorym futrze od flexi mowicie? bo pare ich tam maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 No i moj welniak juz po praniu. 40*C, program normalny bawelna, wirowanie 800 rpm i po wyjeciu z bebna wygląda normalnie. Rzep trzyma sie dobrze. Jednak samo futro juz nie wrocilo do stanu przed uzyciem i ma jednostronną zaczeskę "na Adolfa" ;) Tak wygląda moj wełniaczek po jednej sesji i praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkinss Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Mariusz, jak prałeś? 40'C :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 w najblizszym czasie bedziemy mieli dobre welniaki w cenie okolo 42-44zl brutto jest wada jedyny rozmiar 150mm :( da sie na nich robic i jakosc jest wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Seba 150mm to nie problem...a pady tez beda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Seba 150mm to nie problem...a pady tez beda?Padow niet tylko futra zapodam fotos i opisos jak dojad :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi