Sucre Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Witam Jak zwykle na mój warsztat trafiło czarne auto ( marzę o jakiś czerwonym albo niebieskim ), tym razem z bardzo miękkim lakierem. Byłem bardzo ciekaw jak się będzie pracowało na lakierze hondy. Pracowało się ciężko, każdy przejazd zostawiał siatkę hologramów, na szczęcie 205 radziła sobie z nimi bez problemu. Lakier bardzo zmęczony życiem, z maski schodzi bezbarwny, sam w sobie ma bardzo ładną czerń z drobinkami niebieskiego. Ogólnie to wspólczuję użtykownikom Hond, ja bym chyba nie wytrzymał z tak miękkim lakierem. Środki jakich użyłem: - mycie duragloss 901 - glinka bilt hamber soft - korekta Mequiars 105 i 205 - glaze PB Black Hole - wosk Collnite 476 - opony Cartec Vinyl - plastiki AG Bump Care Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Co Drive Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Dla mnie to fantastico. Kliejent sie ucieszy sie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Przed chwilą odebrał samochód, nie mógł się napatrzeć i nie wierzył że można zrobić taką lalke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Adaś, jak wyszła przestrzeń wokół napisów na klapie? Masz jakieś zdjęcie z bliska? :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Bajerka :u Nie narzekaj, że czarne. czarnym też się należy, tym bardziej, że wychodzą Ci super. Jest sikalafon \m/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Jędrzej w okół napisów leciałem małą gąbką więc wyszło ok, niestety zdjęć nie mam, w ogóle z korekty mało fot bo czas mnie bardzo naglił :oops: Przestrzeń między napisami doczyściłem patyczkami do uszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 NO i fajnie :u Też takie ufo miało do mnie przyjechać, nie wiem czy właściciel wreszcie się namyślił :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saet Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Czarny kolor lakieru daje super efekt po korekcie, ale jest też ciężki w utrzymaniu. Wiem bo sam taki mam:). Robota super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Dobra robota i cizki lakier do pracy,kiedys tez mialem taka Hondzianke prywatnie to wiem jak to z nimi bywa :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Super ufo :u Przed chwilą odebrał samochód, nie mógł się napatrzeć i nie wierzył że można zrobić taką lalkePouczyłeś go jak prawidłowo dbać o lakier??? :roll: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Dobra robota Adam ! Teraz już wiesz jakie H są fajne :) heh Próbowałeś może najpierw samą 205 ? Na jakim padzie robiłeś 105 ? DA czy R ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Fajnie wyszło, Hania dostała blasku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 NO i fajnie :u Też takie ufo miało do mnie przyjechać, nie wiem czy właściciel wreszcie się namyślił :? Pokaż mu tą relacje zdjęciową i się namyśli szybciej. Czarne Hondy są trochę jak loteria. Jedne się polerują banalnie a drugie to jakaś masakra. Ten sam model, ten sam kolor. Ahh ci japończycy ;-) Odnośnie niebieskiego koloru to zaraz ja podeślę projekcik. Good job, ale znowu nie mam fot w słońcu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi