Tomasz Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Witam was moi drodzy, dawno nic nie wstawiałem ale tego pominać nie mogę !!! soczystej pomarańczy ;) Auto VW Golf 1 ! Wiek 34 lata :u Auto było 2 miesiące temu lakierowane ,miernik pokazał od 30 mikronów do 160 , pełno dziurek wgniecień, rys rysek na autorenolaku . miejscami przebijał z pod spodu biały renolak :-s tyle ile pozwolił mi miernik, ściągałem papierem 2500 na mokro skórkę pomarańczy ;) Pre Wasch Aktywna piana Tenzi Cruck Smoła (a już było jej dużo ) S plus Szampon-Szampon Rise & Shine "Big Apple" Korekta 3M FC 3M zółty Claner- lusso Wosk -Petys 53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 masz więcej fotek ? kolor super :) z pod spodutrochę takie masło maślane ;) formę "Z POD" stosowano dawno temu, aktualnie stosuje się spod :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Shadow Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 ładny kolorek, to jest metalic czy zwykły jednowarstwowy akryl ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Podoba mi się ten golfik. Chyba jedna warstwa.. sądząc po grubości. Listwyyyy.. i będzie lux. :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Podoba mi się ten golfik. Chyba jedna warstwa.. sądząc po grubości. Listwyyyy.. i będzie lux. :u tak akryl szybka warstwa na biały renolak :lol: Listwy i jeszcze dużo dużo do ogarnięcia :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Ale będzie dziadek a'la low familia. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Klient z Kalisza :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Shadow Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 a mozesz podać co to za lakier ?? jakis numer czy coś bo naprawde fajny :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 podobny jest w palecie firmy Lamborghini ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 No Tomku... podoba mi się :u Bardzo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 kolor- ni chu... to jest dorabiany? ori takich raczej nie było- mogło być coś stonowanego i powściągliwego... ale pracał i tak ładna :u :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Siedzisz Tomaszek w tej swojej dziupli i tniesz lakiery. Rośnie Nam kolejna sława w Polszy :u ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Pokaż go w środku.... deska, coś, czy nic.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Mariusz będzie wszystko autko pojechało do domu na składanie i wraca na sesje :u Panowie kolor VW-LP2B Orange.jpg Pomarańcz z VW i Audi,aby zobaczyć jak wyglądają w rzeczywistości należałoby się pofatygować do mieszalni i zobaczyć je na wzornikach(pomarańcze) lub porobić natryski tych kolorów na test kartach przy zastosowaniu odpowiednich szarości widmowych podkładu. VW-LP2B Orange.jpg a odcieni tej pomarańczy jest tyle VW-LJ1C Finnish Postgelb VW-LY2D Dottergelb VW-L0D2 Inkagelb VW-LY2B Papayaorange VW-R211 Tieforange 1991-2007 VW-R211 Tieforange 1990-1996 VW-R200 Orange VW-L591 Orange Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 nie zmienia faktu że na golfach I nie było takich kolorów si ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 No Tomuś w końcu coś zapodał :p Dobrze jest ! :u Nie leciałeś czymś delikatnym po EF ? No i jak CG Pete's ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Shadow Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 dobrze ze lakier akrylowy mozna sobie połozyć w domowym zaciszu i później ładnie go wypolerowac i jest dobrze ;-)) bo z metalikiem juz tak łatwo nie idzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 zderzaki w metal i chrom dać te czarne ujmują uroku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 No i dołożyłeś Tomku do pieca :u Jak dla mnie jedynka lala - też uwielbiam te auta w 'oryginale' lekko pomodzone (czyt gleba, koło, silnik). Mimo, że nie było tego lakieru fabrycznie na MK 1 to jak dla mnie bardzo ładnie to wygląda, do tego te ATS'y, czarne zdesie i pewnie czarne listwy dojdą...podoba się ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Mechaniczna pomarańcza. Tomek dobra robota. Pozostało listewki zamontować ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi