szynka Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Znalazłem dzisiaj. Więcej Info w necie nie znalazłem, a jak ktoś zna włoski lub lubi się domyślać z Góglltranslate to prosze: http://lacuradellauto.forumattivo.com - Kto jest Big Foot? Jest to owoc współpracy Scholl'a z jakiś włoskim producentem narzędzi elektrycznych. Tak to wygląda: Ceny nie znam. Mocowanie pada coś w stylu Flex XC 3401 - ten ma skok orbitalny 8mm. Ten Big Foot ma skok 21mm - czyli DUŻO większy. Ciekawa maszina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Wygląda przekozak :u :shock: ^:)^ Jakieś dane techniczne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k24 Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Dużo większy skok = jeszcze większy wibrator w ręce :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 to rupes dla scholla zrobil ;) powinno kosztowac ok 350€ dane techniczne sa narazie niedostepne,poza orbita 21mm.mozna montowac normalne tarcze a nie "specialne" tak jak w flex xc3401... jak dobrze pojdzie to w przyszlym tygodniu dadza mi to sprobowac ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Makki_ Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 No no, maszyna dosyc popularna w Norwegii dzieki przedstawicielowi Scholla. Tylko troche cena zaporowa u Nas :( ok 2100PLN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted January 30, 2013 Author Report Share Posted January 30, 2013 No i ? Ktoś to chce wprowadzić do polski ? Jak widać w necie maszyna robi duży szał... tylko pytanie czy rzeczywiście jest taka dobra ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
booohal Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 A czy Rupes z tym skokiem nie jest czasami już dłuższy czas dostępny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Teraz jest wersja ze skokiem 15. Ja odpuszczam ponad 400€ za DA to nie wydam. Szal w necie robi bo Rupes zainwestowal gdzie trzeba. Rupes = 3M = Dalton and Co....2+2 zawsze daje 4... A pamietacie jak 3M z Daltonem line car-care przedstawiali...tez szal byl, a teraz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted January 31, 2013 Author Report Share Posted January 31, 2013 Teraz jest wersja ze skokiem 15. Ja odpuszczam ponad 400€ za DA to nie wydam. Szal w necie robi bo Rupes zainwestowal gdzie trzeba. Rupes = 3M = Dalton and Co....2+2 zawsze daje 4... A pamietacie jak 3M z Daltonem line car-care przedstawiali...tez szal byl, a teraz? Zagadza się Marcin, lecz z ta linia to takiego szału jak z BF nie było. Ale tak jak pisałem wyżej: Jak widać w necie maszyna robi duży szał... tylko pytanie czy rzeczywiście jest taka dobra ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator nox Posted January 31, 2013 Administrator Report Share Posted January 31, 2013 Szynka myślę że już niedługo będziemy mogli coś potestowac z palety bigfoot :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted January 31, 2013 Author Report Share Posted January 31, 2013 Szynka myślę że już niedługo będziemy mogli coś potestowac z palety bigfoot :)Będziemy ? :) O jak tak to rewelacja :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Nox to czekamy, osobiscie mi nie podeszla, ale moze sie spodoba. Szynk, jak pisalem, BF szal robi bo Rupes wie gdzie zainvestowac ;) Do grubego ciecia sie nie nadaja. Ty video widzieles oni tam nam pokazali jak to superer tnie, ale te blachy byly malowane tydzien wczesniej. Rupes tlumaczyl ze to VAG i jakie one twarde, jak sie pytalem czy lakier swierzy to bardzo zrecznie pytanie omineli. Poprosilem, czy moge sprobowac na czarnym Golfie co przed firma stoi to powiedzieli ze nie.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator nox Posted January 31, 2013 Administrator Report Share Posted January 31, 2013 Szynka myślę że już niedługo będziemy mogli coś potestowac z palety bigfoot :)Będziemy ? :) O jak tak to rewelacja :u Będziemy było użyte jak najbardziej celowo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soll Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Poprosilem, czy moge sprobowac na czarnym Golfie co przed firma stoi to powiedzieli ze nie.... =)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted February 27, 2013 Author Report Share Posted February 27, 2013 Szynka myślę że już niedługo będziemy mogli coś potestowac z palety bigfoot :)Będziemy ? :) O jak tak to rewelacja :u Będziemy było użyte jak najbardziej celowo :D Ykhm Ykhm Ykhm.... ale fajna pogoda :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted April 10, 2013 Author Report Share Posted April 10, 2013 hmmm ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shifty Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Nox to czekamy, osobiscie mi nie podeszla, ale moze sie spodoba. Szynk, jak pisalem, BF szal robi bo Rupes wie gdzie zainvestowac ;) Do grubego ciecia sie nie nadaja. Ty video widzieles oni tam nam pokazali jak to superer tnie, ale te blachy byly malowane tydzien wczesniej. Rupes tlumaczyl ze to VAG i jakie one twarde, jak sie pytalem czy lakier swierzy to bardzo zrecznie pytanie omineli. Poprosilem, czy moge sprobowac na czarnym Golfie co przed firma stoi to powiedzieli ze nie.... Daje radę. Z twardym padem i ostrą pastą Rupes robi spoko robotę. Zaraz będziemy mieli pady z mikrofibry do cięcia. Jeszcze ich nie testowałem ale wiem od kolegów którzy już z nimi pracują, że działa to super. Czyli Rupes + pad rupesa z mikrofibry = zero hologramów i ładnie i o 40% szybciej wycięte auto. Jak je osobiście przetestuję i znajdę chwilę to umieszczę na forum info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts