antonio3 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 dobra oto moja rakieta ;) dużo pracy przede mną bo połysk mnie nie zadowala ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Nie narzekaj na pekaesa.. :lol: Nie jest źle, ale da radę podbić :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Jakaś odżywka wzbogaciłaby głębię koloru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Jakaś odżywka wzbogaciłaby głębię koloru?Polerka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Polerka ale ręczna ;) może PB SSR1 a na wykończenie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Polerka ale ręczna ;) może PB SSR1 a na wykończenie co? SSR1 to właśnie typowa pasta wykończeniowa : :) Zainwestuje w glinkę, cleaner, może jakieś AIO i wosk. Zbieraj na polerkę albo dogadaj się z kimś z okolicy. Ręcznie sobie odpuść, bo szkoda czasu i zdrowia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Jakoś dam radę najwyżej partiami będę sobie polerował. Wiadomo, że nie będę miał tak profesjonalnie zrobionego auta jak wy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Jakoś dam radę najwyżej partiami będę sobie polerował. Wiadomo, że nie będę miał tak profesjonalnie zrobionego auta jak wy ;)Wcale nie wiadomo , moze sie okaze , ze masz ukryty talent, moja auta sa robione na sztuke ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wiadomo, że nie będę miał tak profesjonalnie zrobionego auta jak wyDaj spokój, przeca my same amatory :mrgreen: Jasny grom - fajnie utrzymany :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jasny grom - fajnie utrzymany :udzięki staram się ;p jasny grom =)) haha :-bd :-bd :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 No ładnie utrzymany to prawda :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Pożycz polerkę w SNB, może Ci jakieś próbki swoich past dorzucą i jedziesz z robotą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Boje się tej polerki trochę na razie będę próbował sam a jak efektów nie będzie to się pomyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacek _b Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 antonio3 , a tak właściwie to co zrobiłeś oprócz umycia i wytarcia do sucha ? :-\ Bo nic nie piszesz o użytych środkach ;) czy dopiera masz zamiar ' zaatakować " jasnego groma :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dopiero będzie atak ;p wcześniej myłem wycierałem do sucha politura plastmal ;p i wosk K2. Nigdy nie miałem jeszcze profesjonalnych kosmetyków cleanerów glinek itp A dlaczego pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacek _b Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 hmm , no wiesz na ogół ludzie prezentują już swoje prace a nie przed ... :) chemię już skompletowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Spokojnie może jasny grom antonio się zmieni nie do poznania i co =)) musicie mieć jakieś porównanie przed i po akcji ;p na chemię czekam myślę, że paczka będzie w nowym tygodniu Notatka moderatora Aby dopisać coś w poście, używamy opcji edytuj. Nie dublujemy postów jeden pod drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Dziś postanowiłem przeprowadzić akcję szturmową pt. "Mały clean pod maską jasnego groma" Z pomocą przybyli A sprawy na placu boju wyglądały tak No to do akcji ;) A wyszło tak I widok ogólny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 No widzisz jak ładnie ? Trzeba myć tak jak się myje zęby. :u Coś tam w zamek psiknij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Niedziela upłynęła mi przy zapachu gumy balonowej mniam a dokładnie to zabrałem się za pierwsze w życiu profi mycie glinkowanie woskowanie i pieszczenie mojego groma B-) A zaczęło się na myjni myciem i glinkowaniem. Zdjęć przed niestety nie mam ale efekty są super. Pierwszy raz mój lakier jest taki gładki jak dupcia niemowlaka i to dosłownie. Glinka miała co zbierać masakra Glinki miałem 50gr i nie starczyło mi na dach i tylną klapę na lakierze naprawdę był mega syf i dziękuję wam, że poradziliście mi glinkę \:D/ W ogóle ręcznik do osuszania kosmos nie to co te szmateczki, których wcześniej używałem tu auto zaraz po glinkowaniu jeszcze na myjni :p Efekty już były dla mnie powalające ale pora wjechać do car detailing antonio garage :D halogenik załączony i możemy zacząć masowanie ;) No to jedziemy z tym koksem Jak widać need for speed miał co robić jeszcze A w tym momencie garaż został opanowany przez gumę balonową super zapach i super się z tym pracuje dach czekał na polerowanko a ja miałem czas, żeby odpocząć;p i fajne zdjęcie na koniec mi się podoba ;) jutro druga warstwa fk pink i qd last touch i jakaś sesja a nie tam tylko w garażu ;p no to się rozpisałem. Pisać co nie tak a co ok No i pozdrowienia dla detailingclub od antonio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Fajnie antonio ze ci sie ta "zabawa w detailing podoba :D tylko uwarzaj bo z tej choroby to ciezko wyjsc :D jednego nie zrozumialem :napisales"Glinki mialem 50gr i nie starczylo mi na dach i tylnia klape" co oznacza ze ci nie starczylo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 jednego nie zrozumialem :napisales"Glinki mialem 50gr i nie starczylo mi na dach i tylnia klape" co oznacza ze ci nie starczylo??Normalnie Marcin, srebrna strzala byla tak brudna ze te 50 gr zatychal brudem i nie starczylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Dalej tego nie rozumiem ja 80 gr.to juz 4 auta zrobilem...i jedno 15 lat mialo i nie bylo nigdy myte.( pod koniec miesiaca pare fotek tego projektu wrzuce)Glinki nie sa jednorazowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Dalej tego nie rozumiem ja 80 gr.to juz 4 auta zrobilem...i jedno 15 lat mialo i nie bylo nigdy myte.( pod koniec miesiaca pare fotek tego projektu wrzuce)Glinki nie sa jednorazoweWiesz mlody dopiero zaczyna wiec trzeba zrozumiec :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 aaaa.ok no problem :u a moze by tak podpowiedziec ze ta glinke to mozna pod letnia wode pomietosic i od nowa uzywac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi