Jump to content

Jasny Grom antonia3

antonio3

Recommended Posts

Polerka ale ręczna ;) może PB SSR1 a na wykończenie co?

SSR1 to właśnie typowa pasta wykończeniowa : :)

Zainwestuje w glinkę, cleaner, może jakieś AIO i wosk. Zbieraj na polerkę albo dogadaj się z kimś z okolicy.

Ręcznie sobie odpuść, bo szkoda czasu i zdrowia ;)

Spokojnie może jasny grom antonio się zmieni nie do poznania i co =)) musicie mieć jakieś porównanie przed i po akcji ;p na chemię czekam myślę, że paczka będzie w nowym tygodniu

Notatka moderatora
 Aby dopisać coś w poście, używamy opcji edytuj. Nie dublujemy postów jeden pod drugim. 

Niedziela upłynęła mi przy zapachu gumy balonowej mniam a dokładnie to zabrałem się za pierwsze w życiu profi mycie glinkowanie woskowanie i pieszczenie mojego groma B-)

A zaczęło się na myjni myciem i glinkowaniem. Zdjęć przed niestety nie mam ale efekty są super. Pierwszy raz mój lakier jest taki gładki jak dupcia niemowlaka i to dosłownie.

Glinka miała co zbierać masakra

Dołączona grafika

Glinki miałem 50gr i nie starczyło mi na dach i tylną klapę na lakierze naprawdę był mega syf i dziękuję wam, że poradziliście mi glinkę \:D/ W ogóle ręcznik do osuszania kosmos nie to co te szmateczki, których wcześniej używałem

Dołączona grafika

tu auto zaraz po glinkowaniu jeszcze na myjni :p

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Efekty już były dla mnie powalające ale pora wjechać do car detailing antonio garage :D

Dołączona grafika

halogenik załączony i możemy zacząć masowanie ;)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

No to jedziemy z tym koksem

Dołączona grafika

Jak widać need for speed miał co robić jeszcze

Dołączona grafika

A w tym momencie garaż został opanowany przez gumę balonową super zapach i super się z tym pracuje

Dołączona grafika

dach czekał na polerowanko a ja miałem czas, żeby odpocząć;p

Dołączona grafika

i fajne zdjęcie na koniec mi się podoba ;)

Dołączona grafika

jutro druga warstwa fk pink i qd last touch i jakaś sesja a nie tam tylko w garażu ;p no to się rozpisałem. Pisać co nie tak a co ok

No i pozdrowienia dla detailingclub od antonio

Dołączona grafika