marctwain Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Dzień dobry. Już długo czytam forum, bardzo mi się tu podoba ;) Ale dopiero teraz wpadłem na pomysł obszycia koła kierownicy i może jeszcze jakichś elementów skomplikowanej deski rozdzielczej reno espas. Wnętrze mam ciemne i to mnie denerwuje. Już wymieniłem same dywaniki na jasne, ale to za mało jak na moje poczucie estetyki i komfortu użytkowania. Potem wrzucę zdjęcie deski i napiszę co chciałbym zmienić. I tu będę miał pytanie czy dobrze myślę. Do Was pytanie. Może razem coś wykompinujem. Kolor - podobają mi się brązy, jasne. Na boczkach drzwi i siedzeniach mam szaro-zieloną alcantarę. I jeszcze zapytam czy ktoś z W-wy zna jakiegoś tapicera co już coś o nim wiadomo. Ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Manius jak sie nie myle to Tomaszek vel Bialy jakiegos tapicera zna ale czy z okolic Wawy to nie pamietam,widzialem E39 ktore bylo robione u tego ziomka to musze powiedziec ze skora byla zrobiona genialnie :) Zapodaj zdejecia tego autobusa bedziem myslec sie walnie taki design ze :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Najlepszy w PL jest bandzior ,jesli chodzi o kierownice mieszki itd.!!! http://tapicerki.carsdream.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Wrzucam zdjęcia deski. Myślę o kierownicy, elemencie za kierownicą - porysowany jest mocno. Może do tego jeszcze klapkę jakiegoś schowka. Wszystko w jednym kolorze. Żeby ogólny obraz był spójny, bez kocokwiku itp. Macie jakieś pomysły - chętnie...bardzo. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ciężka sprawa. Jak robić spójnie to w jednej tonacji. A tutaj dominuje ciemna. I te dywaniki pasują jak.. ;) Podoba mi się materiał na boczkach (zamsz?), może warto o nim pomyśleć. Tylko jak to skomponować z deską.. Ja bym ją obszył całą, takimi szwami jakie mają boczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Shadow Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 fakt, te dywaniki w ogóle tamn ie pasują :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Już mi żona powiedziała o tych dywanikach. :evil: Mam pomysł na kolor, wrzucę zdjęcie skóry. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Mariusz, aby było ładnie musisz obszyć całą deskę, z dobrą i właściwie umieszczoną nicią. Dechy jest kawał, to i efekt powinien zachwycać... na chwilę obecną to "raj francuski plastik-uu" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Znalazłem gościa od tapicerki. Ale ma urlop do 1.09. Jadę jutro na Zacisze, jest jeszcze jeden. Zobaczę co powie. Z drugiej strony nie mam zamiaru ładować kasy w używany wóż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ja obszyawłem całe wnętrze swojego wtedy nowego auta w Java Car Design u Sławka Jawy, punkt jest niedaleko Warszawy bo we Włocławku a obszycie foteli kanapy, boczków i podłokietników zrobili w jeden dzień od 9.00 do 18.00. Wnętrze mam obszyte alcantarą i skórą, całość wygląda zdecydowanie lepiej niż fabryczna skóra. Zdecydowanie polecam, wrazie W wall... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Jacenty jakie tam sa ceny i jakie to bylo auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Napisz, jak nie chcesz tu to na PW ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autko to moja Asterka IV a cena zależy od tego czy skóra czy alcantara, ja za połączenie jednego i drugiego zapłaciłem 5700zł, wszystko przeszyte białą nicią. Warto się z miłą panią potargować... By jacek_gti at 2011-03-12 By jacek_gti at 2011-03-12 By jacek_gti at 2011-03-12 By jacek_gti at 2010-07-21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Java Car Design to dobra i znana firma :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 No wygląda extra :u Chyba zadzwonię i zapytam o pi razy drzwi cenę deski. Dzięki Jacek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Deskę jak pamiętam to chyba u mnie w asterce wycenili na 3000zł, u Ciebie to ona jest nieco większa i bardziej przybajerowana, ale jak mówiłem z nimi można dość mocno ponegocjować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Mariusz a wziac to i odnowic?? i tylko te dywaniki zmienic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Dywaniki to mus, bo żona.... A odnowić plastiki to nie bardzo jest jak, chyba, że wymienić. Nie no takie fajne auto a abs napchali żeby szybciej się palił chyba :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 to jest gladki plastyk czy porowaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 I taki i taki. Rozmaitości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Shadow Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 weź wyflokuj i będziesz miał spokój, a ogarniesz deske pewnie za 300 zł :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 na gladki to nie ma problemu ten porowaty to trzeba by bylo tampona zrobic i delikatnie podgrzac...ale jak sie przesadi to... x_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Co to znaczy wyflokuj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Pokrycie takim zamszem, takie włoski natryskuje się na element, one się przyklejają i wyglada to jak zamsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 I to jest flokowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi