fonnes Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Co to znaczy wyflokuj ?Flokują np. deski w autach rajdowych coby nie było odblasków. Jak jeszcze nie znalazłeś to masz 8-) : http://tuning.pl/_tuning_Flokowanie_deski_rozdzielczej-gid_42_aid_1580_.html Pierdyknij se na taki kolorek, jak chcesz mieć "jasny" =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 :lol: Mariusz, nie rób tego :-! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Nie no, tak to nie. :lol: Jacek ale nie flokować czy nie taki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 jacek_gti nieźle przepłaciłeś- aż mi słabo się zrobiło i usiadłem i napisałem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Maniek, a tak na poważnie. Warto by się zorientować jak takie fiokowanie się pielęgnuje i jak jest z trwałością tego cóś natryśniętego na deskę :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Jacek ale nie flokować czy nie taki kolor? O kolorze to nawet nie pomyślałem, bo ten przytoczony jest aż za śliczny. :D Co do flokowania, to widziałem takie arcydzieło takiego w Civicu. Łapacz wszelakich paprochów - taka mocno słaba imitacja zamszu. Takie flokowanie kojarzy mi się z takimi tandetnymi, szorstkimi pieskami, z bujającymi główkami, które były pokryte czymś takim... Niegdyś do nabycia na każdym lepszym targowisku :D Może na jakimś małym elemencie zdałoby to egzamin... na całą dechę NEVER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 flok jest dobry tylko ma jeden minus- wyciera się w miejscach często dotykanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Już wiem, zrobie kierownicę i element za kierownicą, W skórze pod kolor podsufitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badej Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Podobno bardzo dobry tapicer jest w Kobyłce ;) z pierwszej ręki wiem że pan Fus obszywa u niego tapicerkę BeMek które maja trafić do bardziej wybrednych klientów ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Jeśli przepłaciłem to trudno, ale grunt że jestem zadowolony. Dzwoniłem przed podjęciem decyzji do kilku innych firm i może było trochę taniej ale jedni chcieli auto na tydzień, inni na miesiąć, a kilku firm jakość wykonania mnie nie przekonywała, w Javie zaś podejście jest zupełnie inne - wysłali do mnie próbki skór, na miejscu zaproponowali pokój gościnny, pełny barek filmy do oglądania i obiad, a na koniec wycieczkę po Włocławku, tak więc nie mogę narzekać. Flokowanie zaś nie pasuje do cywilnych samochodów, raczej do rajdowych albo do wiejskiego tuningu też się nada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Maciek, masz namiar czy goglować? Kurde mol dzisiaj byłem w Wołominie...Ale jakby był to lux, bliziutko. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Java wyrobiła sobie markę i się za to cenią- znajomy obszył ostatnio całe wnętrze tak jak ty - skóra cremowa z porsche cayenne 2010 model z certyfikatem- szwy równiótkie jak u ciebie z tym że podwójne- grube zapłacił 2,9tys.- byłem pod wrażeniem że taką robote zrobili tak tanio< przed tym zdarzeniem też myślałem że mniej niż 5tys. za dobrą robot i skórę nie da się znaleść czegoś dobrego) edit: http://imageshack.us/photo/my-images/594/polo6n2016.jpg http://imageshack.us/photo/my-images/4/polo6n2003.jpg http://imageshack.us/photo/my-images/94/polo6n2006.jpg http://imageshack.us/photo/my-images/819/polo6n2002.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Nie no, widać, że robotę znają, po tym co ma Jacek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 tylko za twojego espace'a policzyliby pewnie z 8-10tys. :oops: nie było espace'ów z jasnym skórzanym wnętrzem? edit: były: http://allegro.pl/renault-espace-2-0dci-175km-skora-xenon-navi-paris-i1762442762.html poszukaj rozbitka i przełóż wnętrze :D Notatka moderatora PRZYPOMINAM O UŻYWANIU URL! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Były, ale z kręconymi licznikami. Dam radę z tym. :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Były, ale z kręconymi licznikami. Dam radę z tym. :fManiek a szprajem we srodku sie nie da? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Seba, majtki se szprajem zrób. Na zewnątrz, a od środka flokowanie :lol: A na poważnie to temat na razie: kierownica i to coś "za". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Były, ale z kręconymi licznikami. Dam radę z tym. :fManiek a szprajem we srodku sie nie da? :lol: ooo mamy kameleony na stanie! Psiknie i będzie jak znalazł :lol: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badej Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Maciek, masz namiar czy goglować? Kurde mol dzisiaj byłem w Wołominie...Ale jakby był to lux, bliziutko. Dzięki. Sorry że tak późno ale miałem zajęty parę dni ... Tapicer o którym mowa ma firmę przy Nadarzyńskiej a właściwie to róg Nadarzyńskiej i Przemysłowej :u będziesz widział taki wysoki budynek i na nim baner "tapicer samochodowy" czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 I http://allegro.pl/listing.php/search?order=pd&string=renault+espace+na+cz%C4%99%C5%9Bci&change_view=1¶ms_top_cookie=635c8699ec6a48ca70780f0e041b45ce82fe39d8 II http://allegro.pl/deska-konsola-air-bag-renault-espace-i1782091611.html dwukolorowa deska rozdzielcza - mozna pochłonąć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ja sobie ostatnio poflokowałem kilka elementów we wnętrzu i wygląda całkiem ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi