Jankos Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Witam wszystkich, Jestem tutaj jak większość z osób piszących nowy kazano mi się przywitać bo z rozpędu o tym zapomniałem i od razu wypaliłem o co mi chodzi :) Pozdrawiam serdecznie. p.S skoro to mój temat to mogę pisać w nim co chcę? no wiadomo zgodnie z reg. ale chodzi mi o pytania o QD ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Witaj, nie kazali a prosili :lol: zycze milej lektury i zabawy pamietaj na wigilie obowiazkowo krawat i powitanie w rodzinie Detailerskiej :mrgreen: PS.Forum jest podzielone na rozne dzialy znajdz interesujacy ciebie i zadaj tam pytanie np na tameta QD XXXX, pasty XXXX itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Cześć Janek :u Tu przybijamy tylko 5. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Aha no to jak przybijamy to rozumiem, widzę że tutejsze forum prezentuje o wiele więcej wyrachowania i poziomu no i cierpliwości dla "nowych" niż inne z którego tutaj trafiłem. :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Witamy kolegę ja miałem taki sam problem co ty sam wiesz gdzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Bo my jesteśmy niespotykanie spokojni ludzie. Już dawno nikt nie zginął w akcji ani w szpitalu wylądował. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Nic tylko się cieszyć z tego powodu, cóż lece zdobywać wiedzę w weekend prawdopodobnie moja pierwsza przygoda z polerką mech... o ile poczta nie da ciała. Btw. trafiłem też do was bo na tym NIE lubianym przeze mnie i kolege forum bardzo ale to bardzo często byliście cytowani. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariost Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Sie ma nooo miszczu :D !!! Ciesze się, że skorzystałeś z zaproszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Naturalnie, przecież na KA to nie idzie wytrzymać z tymi upośledzonymi ludźmi, ja rozumiem regulamin ale co napisałem post to zaraz znikał... porażka :( Ale tutaj to zupełnie inny poziom, do tego o wiele więcej info. nie wiem dlaczego tak się ludzie KA zachwycają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Bo tam wyższa półka =)) Mojego konta nawet na prośbę jeszcze z tego roku nie chcą skasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Bo tam wyższa półka =)) Mojego konta nawet na prośbę jeszcze z tego roku nie chcą skasować.Maniek bo Ty gwiazda jestes i dlatego twoje konto swieci nadal =)) =)) =)) =)) =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Cześć Janek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 :u witam witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Yello! :D :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 u mnie było zawsze kolego poczytaj forum i post był usuwany ale już koniec tego OT owocnych prac przy aucie życzę :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Tak jest, koniec OT. Przy okazji nie róbmy sobie żartów z kolegów po fachu ;) Witamy serdecznie! Oczywiście również zachęcamy do zgłębiania wiedzy jaka znajduje się na forum. Działy są jasne i przejrzyste i każdy roztropny człowiek z pewnością odnajdzie to, co go interesuje. W przeciwnym wypadku - wystarczy pytanie (oczywiście w odpowiednim miejscu). Poza tym - ciesz się z tego co robisz, detailing to praca lekka, łatwa i przyjemna.. :mrgreen: ps. Pokaż swoje autko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Tak tak pokażę auto i jak znam życie jest pewnie odpowiedni temat miejsce, coś w stylu pokaż furę... Obiecuję że wieczorem jeszcze przed meczem Wisły będą zdjęcia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 dział nasze projekty mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi