Jankos Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Witam wszystkich, Jestem tutaj jak większość z osób piszących nowy kazano mi się przywitać bo z rozpędu o tym zapomniałem i od razu wypaliłem o co mi chodzi :) Pozdrawiam serdecznie. p.S skoro to mój temat to mogę pisać w nim co chcę? no wiadomo zgodnie z reg. ale chodzi mi o pytania o QD ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Witaj, nie kazali a prosili :lol: zycze milej lektury i zabawy pamietaj na wigilie obowiazkowo krawat i powitanie w rodzinie Detailerskiej :mrgreen: PS.Forum jest podzielone na rozne dzialy znajdz interesujacy ciebie i zadaj tam pytanie np na tameta QD XXXX, pasty XXXX itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Cześć Janek :u Tu przybijamy tylko 5. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankos Posted August 23, 2011 Author Report Share Posted August 23, 2011 Aha no to jak przybijamy to rozumiem, widzę że tutejsze forum prezentuje o wiele więcej wyrachowania i poziomu no i cierpliwości dla "nowych" niż inne z którego tutaj trafiłem. :-bd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonio3 Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Witamy kolegę ja miałem taki sam problem co ty sam wiesz gdzie :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Bo my jesteśmy niespotykanie spokojni ludzie. Już dawno nikt nie zginął w akcji ani w szpitalu wylądował. :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankos Posted August 23, 2011 Author Report Share Posted August 23, 2011 Nic tylko się cieszyć z tego powodu, cóż lece zdobywać wiedzę w weekend prawdopodobnie moja pierwsza przygoda z polerką mech... o ile poczta nie da ciała. Btw. trafiłem też do was bo na tym NIE lubianym przeze mnie i kolege forum bardzo ale to bardzo często byliście cytowani. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariost Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Sie ma nooo miszczu :D !!! Ciesze się, że skorzystałeś z zaproszenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankos Posted August 23, 2011 Author Report Share Posted August 23, 2011 Naturalnie, przecież na KA to nie idzie wytrzymać z tymi upośledzonymi ludźmi, ja rozumiem regulamin ale co napisałem post to zaraz znikał... porażka :( Ale tutaj to zupełnie inny poziom, do tego o wiele więcej info. nie wiem dlaczego tak się ludzie KA zachwycają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Bo tam wyższa półka =)) Mojego konta nawet na prośbę jeszcze z tego roku nie chcą skasować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Bo tam wyższa półka =)) Mojego konta nawet na prośbę jeszcze z tego roku nie chcą skasować.Maniek bo Ty gwiazda jestes i dlatego twoje konto swieci nadal =)) =)) =)) =)) =)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Cześć Janek ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankos Posted August 23, 2011 Author Report Share Posted August 23, 2011 :u witam witam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeper Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Yello! :D :-h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonio3 Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 u mnie było zawsze kolego poczytaj forum i post był usuwany ale już koniec tego OT owocnych prac przy aucie życzę :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Tak jest, koniec OT. Przy okazji nie róbmy sobie żartów z kolegów po fachu ;) Witamy serdecznie! Oczywiście również zachęcamy do zgłębiania wiedzy jaka znajduje się na forum. Działy są jasne i przejrzyste i każdy roztropny człowiek z pewnością odnajdzie to, co go interesuje. W przeciwnym wypadku - wystarczy pytanie (oczywiście w odpowiednim miejscu). Poza tym - ciesz się z tego co robisz, detailing to praca lekka, łatwa i przyjemna.. :mrgreen: ps. Pokaż swoje autko ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankos Posted August 23, 2011 Author Report Share Posted August 23, 2011 Tak tak pokażę auto i jak znam życie jest pewnie odpowiedni temat miejsce, coś w stylu pokaż furę... Obiecuję że wieczorem jeszcze przed meczem Wisły będą zdjęcia :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonio3 Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 dział nasze projekty mamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts