Jump to content

Vw Golf tapicerka SNB Lodz

SNB SWEDEN

Recommended Posts

Najpierw zapytalem wlasciciela o zgode publikacji zdjec a ze to nasz kolega z forum problemow nie bylo :D moze jednak nie bede dokladnie opisywal co dokladnie bylo w aucie ale jak sami sie zaraz przekonacie nasz kolega jest mega zdolny w hodowli plesni i grzyba :))

Bardzo mnie ucieszyl fakt ze klient to kolega z forum moze wreszcie bedzie negatywna opinia bo na tym drugim juz jest :lol: , pranko widomo NLF Nilesena i Puzzi + szczoty , auto wyglada dosc dobrze i mam nadziej ze takie bedzie i jutro jak calkiem wyschnie

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Fotel kierwocy to prawie jak skora wyglada =))

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

NLF +szczota

Dołączona grafika

Dołączona grafika

A tak to wyglada #:-s

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Ohoho! NLF w jakim stezeniu szlo? 1:1? :)

A gdzie mozna poczytac o glinkowaniu opon? Chetnie bym swoje wyglinkowal przy kawie B-)

Kurcze wlasnie jakos nie bylo tak ostro z NLF dalem jakies 70% NLF reszte wody, ale faktycznie na poczatku ssawka nie chciala sie nawet przesuwac po materiale :lol: jakos temp szlo to Seba Polit podjechal do sklepu kupil Durexa Play =))

Opony no nie wiem tez cos pominalem :shock: tej opcji Ja nie czytal :)) :)) :)) :)) :))

Seba ten fotel to taki "wypierdziały" że się tak świecił :)) to chyba jakiś nowy Fabric Guard domowej roboty =))

Ładnie wyszło, jak zawsze zresztą :u

Podobno opony glinkujecie :mrgreen:

Na tym bonie z zakupów grupowych (bo o to pewnie cała draka) nie było glinkowania opon a zwrot "woskowanie opon"

Seba ten fotel to taki "wypierdziały" że się tak świecił :)) to chyba jakiś nowy Fabric Guard domowej roboty =))

Ładnie wyszło, jak zawsze zresztą :u

Na tym bonie z zakupów grupowych (bo o to pewnie cała draka) nie było glinkowania opon a zwrot "woskowanie opon"

Ty tak nie pisz o tym pierdzeniu bo sie kolega obarazi :lol:

Ta cos tam bylo ze zlym zwrotem ale to grupon zesral sprawe i jeszcze podali jako glowny nr kontaktowy tel do fryzjera w Wawie :)) i ludzie tam dzownili o mycie :-$

To auto było używane ? czy stało z wodą w środku ? czy może ma dach dziurawy, że taka pleń ?

Wyszło bardzo ładnie :)

Ta cos tam bylo ze zlym zwrotem ale to grupon zesral sprawe i jeszcze podali jako glowny nr kontaktowy tel do fryzjera w Wawie :)) i ludzie tam dzownili o mycie :-$

buahaha :lol:

Nawet bieżnik !

hhahah

To auto było używane ? czy stało z wodą w środku ? czy może ma dach dziurawy, że taka pleń ?

Wyszło bardzo ładnie :)

buahaha :lol:

Nawet bieżnik !

hhahah

Jak dobrze pamietam to kolega powiedzial ze szyberdach cieknie a do tego bylo w aucie wiele imprez co napewno nie podlega watpliwoasci patrzac na ilosc kapsli znalezionych w aucie :mrgreen:

O kurcze... Jak patrzę po zdjęciach to aż nie wierzę, że teraz to tak wygląda :shock: A wygląda świetnie :)

Fotel z pewnością wypierdziany mocno :P

A tak ku przestrodze innych ludzi z szyberdachem. Pamiętajcie, że gdy jest tak wielka nawałnica jaka była ostatnimi czasy m.in. w Łodzi, to warto po ustaniu opadów sprawdzić czy czasem nie przeciekło, albo nie zatkały się odpływy, i nie nalało się wody do środka. Ja niestety nie mogłem przez tydzień zajrzeć do auta, a potem okazało się, że pleśń już zaatakowała :( Więc pozostało tylko pranie gruntowne. I tu z pomocą przyszło SNB Łódź :)

Auto od jakiegoś czasu nie było właśnie używane, przyszedł okres wakacyjny, wielkie burze, i stało trochę z wodą w środku ;/ Do dziś nie wiem czy przeciekło przez szyberdach, czy stało się to bo zatkały się odpływy. Sprawdzałem szyberdach pod ciśnieniem, na Karcherze i nic nie ciekło, tak samo teraz, podsufitka nie była zalana, ale podłoga jak widać powyżej..

a do tego bylo w aucie wiele imprez co napewno nie podlega watpliwoasci patrzac na ilosc kapsli znalezionych w aucie :mrgreen:

Heh, ale kapsle były tylko od Tymbarków :P Więc te imprezy to takie nijakie :P