SNB SWEDEN Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Najpierw zapytalem wlasciciela o zgode publikacji zdjec a ze to nasz kolega z forum problemow nie bylo :D moze jednak nie bede dokladnie opisywal co dokladnie bylo w aucie ale jak sami sie zaraz przekonacie nasz kolega jest mega zdolny w hodowli plesni i grzyba :)) Bardzo mnie ucieszyl fakt ze klient to kolega z forum moze wreszcie bedzie negatywna opinia bo na tym drugim juz jest :lol: , pranko widomo NLF Nilesena i Puzzi + szczoty , auto wyglada dosc dobrze i mam nadziej ze takie bedzie i jutro jak calkiem wyschnie Fotel kierwocy to prawie jak skora wyglada =)) NLF +szczota A tak to wyglada #:-s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonio3 Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Podobno opony glinkujecie :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalMagnes Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Podobno opony glinkujecieNawet po lewej stronie =)) Pranie piękne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeper Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Ohoho! NLF w jakim stezeniu szlo? 1:1? :) A gdzie mozna poczytac o glinkowaniu opon? Chetnie bym swoje wyglinkowal przy kawie B-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted September 7, 2011 Author Report Share Posted September 7, 2011 Ohoho! NLF w jakim stezeniu szlo? 1:1? :) A gdzie mozna poczytac o glinkowaniu opon? Chetnie bym swoje wyglinkowal przy kawie B-) Kurcze wlasnie jakos nie bylo tak ostro z NLF dalem jakies 70% NLF reszte wody, ale faktycznie na poczatku ssawka nie chciala sie nawet przesuwac po materiale :lol: jakos temp szlo to Seba Polit podjechal do sklepu kupil Durexa Play =)) Opony no nie wiem tez cos pominalem :shock: tej opcji Ja nie czytal :)) :)) :)) :)) :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrobel Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Seba ten fotel to taki "wypierdziały" że się tak świecił :)) to chyba jakiś nowy Fabric Guard domowej roboty =)) Ładnie wyszło, jak zawsze zresztą :u Podobno opony glinkujecie :mrgreen: Na tym bonie z zakupów grupowych (bo o to pewnie cała draka) nie było glinkowania opon a zwrot "woskowanie opon" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted September 7, 2011 Author Report Share Posted September 7, 2011 Seba ten fotel to taki "wypierdziały" że się tak świecił :)) to chyba jakiś nowy Fabric Guard domowej roboty =)) Ładnie wyszło, jak zawsze zresztą :u Podobno opony glinkujecie :mrgreen: Na tym bonie z zakupów grupowych (bo o to pewnie cała draka) nie było glinkowania opon a zwrot "woskowanie opon" Ty tak nie pisz o tym pierdzeniu bo sie kolega obarazi :lol: Ta cos tam bylo ze zlym zwrotem ale to grupon zesral sprawe i jeszcze podali jako glowny nr kontaktowy tel do fryzjera w Wawie :)) i ludzie tam dzownili o mycie :-$ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polit Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Roboty trochę było, Seba cały dzień pracował nad tym autem. Wiadomo, człowiek w tym wieku robi wszystko ciut wolniej :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted September 7, 2011 Author Report Share Posted September 7, 2011 Roboty trochę było, Seba cały dzień pracował nad tym autem. Wiadomo, człowiek w tym wieku robi wszystko ciut wolniej :DTe mlodziezy zobaczysz sam za pare lat jak posmigasz na polerce itd jak w krzyzu lupie :)) :)) :)) :)) Seba nie pomagal bo byl faktycznie za,,,, inna robota :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 To auto było używane ? czy stało z wodą w środku ? czy może ma dach dziurawy, że taka pleń ? Wyszło bardzo ładnie :) Ta cos tam bylo ze zlym zwrotem ale to grupon zesral sprawe i jeszcze podali jako glowny nr kontaktowy tel do fryzjera w Wawie :)) i ludzie tam dzownili o mycie :-$ buahaha :lol: Podobno opony glinkujecie :mrgreen:Nawet bieżnik ! hhahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted September 8, 2011 Author Report Share Posted September 8, 2011 To auto było używane ? czy stało z wodą w środku ? czy może ma dach dziurawy, że taka pleń ? Wyszło bardzo ładnie :) Ta cos tam bylo ze zlym zwrotem ale to grupon zesral sprawe i jeszcze podali jako glowny nr kontaktowy tel do fryzjera w Wawie :)) i ludzie tam dzownili o mycie :-$ buahaha :lol: Podobno opony glinkujecie :mrgreen:Nawet bieżnik ! hhahah Jak dobrze pamietam to kolega powiedzial ze szyberdach cieknie a do tego bylo w aucie wiele imprez co napewno nie podlega watpliwoasci patrzac na ilosc kapsli znalezionych w aucie :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lehto Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 no to było niezłe grzybobranie :lol: ale efekt świetny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit0 Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 O kurcze... Jak patrzę po zdjęciach to aż nie wierzę, że teraz to tak wygląda :shock: A wygląda świetnie :) Fotel z pewnością wypierdziany mocno :P A tak ku przestrodze innych ludzi z szyberdachem. Pamiętajcie, że gdy jest tak wielka nawałnica jaka była ostatnimi czasy m.in. w Łodzi, to warto po ustaniu opadów sprawdzić czy czasem nie przeciekło, albo nie zatkały się odpływy, i nie nalało się wody do środka. Ja niestety nie mogłem przez tydzień zajrzeć do auta, a potem okazało się, że pleśń już zaatakowała :( Więc pozostało tylko pranie gruntowne. I tu z pomocą przyszło SNB Łódź :) To auto było używane ? czy stało z wodą w środku ? czy może ma dach dziurawy, że taka pleń ?Auto od jakiegoś czasu nie było właśnie używane, przyszedł okres wakacyjny, wielkie burze, i stało trochę z wodą w środku ;/ Do dziś nie wiem czy przeciekło przez szyberdach, czy stało się to bo zatkały się odpływy. Sprawdzałem szyberdach pod ciśnieniem, na Karcherze i nic nie ciekło, tak samo teraz, podsufitka nie była zalana, ale podłoga jak widać powyżej.. a do tego bylo w aucie wiele imprez co napewno nie podlega watpliwoasci patrzac na ilosc kapsli znalezionych w aucie :mrgreen:Heh, ale kapsle były tylko od Tymbarków :P Więc te imprezy to takie nijakie :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biały Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Tak jak Ci Seba mówiłem ... myjka ciśnieniowa robi robotę :) Potem tylko wiertełko ... parę dziurek w podlodze żeby woda wyciekła i auto wyprane :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Ale ty to masz silna wole...Ja to bym do konkurencji wyslal =)) =)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Seba, ja bym chyba tam żmije puścił i drzwi zamknął. Tragedia. Taka usługa powinna kosztować z 50% ceny nowej tapicerki z fotelami. :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts