Jump to content

Część - Piotrek

saitek

Recommended Posts

Cześć wszystkim.

Na forum trafiłem przez google, szukając informacji o polerkach.

Od dłuższego czasu zaglądałem na forum jako gość, głównie do wątków z projektami. Nadszedł jednak czas by stać się bardziej aktywnym użytkownikiem.

Jako, że lubię jak się błyszczy i lśni, postanowiłem skompletować swój zestaw czyściocha i wziąć się na poważnie do roboty.

Oczywiście na początek będzie to zupełnie amatorskie podejście dlatego wyposażenie będzie raczej budżetowe niż jakościowe.

Jestem praktycznie zdecydowany na polerkę RINDER opisaną w http://www.detailingclub.pl/viewtopic.php?f=18&t=1375

Jeżeli chodzi o pady to chyba wybiorę system Manzerna.

Kwestia past i pozostałych kosmetyków pozostaje zupełnie otwarta jak na chwilę obecną.

Jako, że mam raczej charakter, który nie pozwala mi na szybkie decyzję, czyli muszę się naczytać i podpytać, to zanim skompletuje zestaw przedstawię go Wam do oceny.

Pozdrawiam.

Jeżeli chodzi o Autko to jest to BMW serii 3 model E46 w kombi. Niestety w kolorze srebrnym, więc gdy się już nawet nauczę polerki efekty nie będą fantastyczne.

Do niedawna jako drugie auto miałem honde Civic HB z '94 w fajnym kolorze "Czarna perła". Lakier ogólnie w stanie do polerki ale bez wgniotek i dużych rys. Idealne na początek, zwłaszcza żeby było to moja prawdziwa miłość i miała u mnie dożywocie. Niestety pewnej słonecznej niedzieli jakaś starowinka postawiła, że wymuszanie pierwszeństwa to fajna zabawa. No i w ten sposób Civic pojechał na złom.

Jako, że lubię jak się błyszczy i lśni

Widać, że swojak! :mrgreen:

Cześć Piotrze, czytaj i pytaj jak czegoś nie znajdziesz, z przyjemnością pomożemy :u

ps. Skąd przybywasz? Gdzie druga część? ;))

Pochodzę z Mrągowa ale od kilku lat mieszkam w Warszawie, wyjechałem na studia, później praca, mieszkanie i już tak zostałem.