saitek Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Cześć wszystkim. Na forum trafiłem przez google, szukając informacji o polerkach. Od dłuższego czasu zaglądałem na forum jako gość, głównie do wątków z projektami. Nadszedł jednak czas by stać się bardziej aktywnym użytkownikiem. Jako, że lubię jak się błyszczy i lśni, postanowiłem skompletować swój zestaw czyściocha i wziąć się na poważnie do roboty. Oczywiście na początek będzie to zupełnie amatorskie podejście dlatego wyposażenie będzie raczej budżetowe niż jakościowe. Jestem praktycznie zdecydowany na polerkę RINDER opisaną w http://www.detailingclub.pl/viewtopic.php?f=18&t=1375 Jeżeli chodzi o pady to chyba wybiorę system Manzerna. Kwestia past i pozostałych kosmetyków pozostaje zupełnie otwarta jak na chwilę obecną. Jako, że mam raczej charakter, który nie pozwala mi na szybkie decyzję, czyli muszę się naczytać i podpytać, to zanim skompletuje zestaw przedstawię go Wam do oceny. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VuDoo Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 witamy :ymhug: jeśli chodzi o polerkę, to rozważ jeszcze Silverline'a Silverstorm P.S. Jakie masz autko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saitek Posted September 13, 2011 Author Report Share Posted September 13, 2011 Jeżeli chodzi o Autko to jest to BMW serii 3 model E46 w kombi. Niestety w kolorze srebrnym, więc gdy się już nawet nauczę polerki efekty nie będą fantastyczne. Do niedawna jako drugie auto miałem honde Civic HB z '94 w fajnym kolorze "Czarna perła". Lakier ogólnie w stanie do polerki ale bez wgniotek i dużych rys. Idealne na początek, zwłaszcza żeby było to moja prawdziwa miłość i miała u mnie dożywocie. Niestety pewnej słonecznej niedzieli jakaś starowinka postawiła, że wymuszanie pierwszeństwa to fajna zabawa. No i w ten sposób Civic pojechał na złom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Czesc Piotrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonio3 Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 witaj 8-) srebrny nie jest tez taki zly jak cos nie wyjdzie to nie widac;p no i brud mniej widac jak na innych kolorach moim zdaniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Witamy serdecznie. Pytaj, czytaj, uczestnicz aktywnie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Witaj ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Ciao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Witamy na forum! Srebrny też fajny - sealantowy Gość będziesz :geek: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalMagnes Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Witaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deco Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Witam, też mam srebrny i uważam że nie jest taki zły, ba następny pewnie będzie biały :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Witaj Piotrek ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Jako, że lubię jak się błyszczy i lśniWidać, że swojak! :mrgreen: Cześć Piotrze, czytaj i pytaj jak czegoś nie znajdziesz, z przyjemnością pomożemy :u ps. Skąd przybywasz? Gdzie druga część? ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Powitać :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saitek Posted September 19, 2011 Author Report Share Posted September 19, 2011 Jako, że lubię jak się błyszczy i lśniWidać, że swojak! :mrgreen: Cześć Piotrze, czytaj i pytaj jak czegoś nie znajdziesz, z przyjemnością pomożemy :u ps. Skąd przybywasz? Gdzie druga część? ;)) Pochodzę z Mrągowa ale od kilku lat mieszkam w Warszawie, wyjechałem na studia, później praca, mieszkanie i już tak zostałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts