fonnes Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Przy okazji porządków zebrałem się wreszcie aby obfocić mój dobytek detailingowy. Z grubsza wszystko, choć paru rzeczy jeszcze by się znalazło :D aaaa..... i jeszcze to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 k, ale masz ręczników do osuszania :P Najbardziej spodobał mi się Biały Jeleń... :lol: Teraz kilka pytań: -próbowałeś tego Harly Wax ? -te aplikatory pod glinka BH to od PBBlackhole zafarbowane ? -to jest rękawica pod Natty'sami ? -Black Magic - co to ? Jak działają ? -tą szczotką za PBLiquidNB chyba nie myjesz auta..... :mrgreen: PS. Nareszcie :ymdevil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Aplikatorów do wosków to chyba by się nie powstydził nie jeden salon detailingowy ;)) -Black Magic - co to ? Jak działają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Mirek dobre :u nie pokazuj tylko smaruj :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Dobra to po kolei :) k, ale masz ręczników do osuszaniaJakbyś miał czasem dwa duże SUv-y do umycia na raz to też byś tyle miał :evil: :mrgreen: 3x fulfy dryer 3x niebieskie wafle 4x żólte wafle a'la megs w tym jeden oryginał ;) -próbowałeś tego Harly Wax ?Tak miałem go na aucie "dwie zimy temu". Kupiłem go po przeczytaniu wątku na DW czy jakimś innym forum. Produkt fajny - aplikacja, trwałość i efekty bardzo zbliżone do Colli #476 którego oddałem kumplowi. Teraz nakładam go sporadycznie ale myślę do niego wrócić tej zimy, jak pogoda jeszcze pozwoli. te aplikatory pod glinka BH to od PBBlackhole zafarbowane ?Częściowo od Black Hole ale używałem ich też do nakładania niebieskiego Natty'sa i tak im zostało :D Teraz Black Hole nakładam tylko czarnym waflem na DA. -Black Magic - co to ? Jak działają ?Jest u nas w Koszalinie lokalny dystrybutor olejów i w swoim sklepiku przy hurtowni ma też dział z kosmetykami - głownie Sonax. Swego czasu, sprowadził kilka kartonów kosmetyków "Black Magic" z USA Były relatywnie tanie to trochę zakupiłem :mrgreen: - podesłałem też Mańkowi na próbę. Szampon jest OK - daje dobry poślizg, ma konsystencję perłowego lakieru do paznokci i bardzo przyjemny zapach, piana średnia. Spray detailer - bardzo podobny w efektach do quick detailera Poor Boy's, ale tańszy. IMHO daje fajny efekt na ciemnych lakierach. Dust Guard - jeden z lepszych środków do plastików wewnętrznych z jakim miałem do czynienia. Rewelacyjnie czyści nawet mocne zabrudzenia, ma przyjemny migdałowy zapach, daje fajną satynkę. Swietnie sprawdza się też na sztucznej skórze w moim ML-u. Nie dawałem testów na forum bo produkty praktycznie u nas niedostępne. Link do strony producenta: http://www.blackmagicshine.com/ -to jest rękawica pod Natty'sami ?To jakiś prostokątny aplikator "wełniany" który dostałem od kogoś w gratisie - jeszcze nie używałem ;) -tą szczotką za PBLiquidNB chyba nie myjesz auta..... :mrgreen:Nie, :mrgreen: służy do mycia plastikowej wykładziny (wanienki) w bagażniku. Biały Jelen służy do doraźnego ręcznego prania MF i mycia pasów bezp. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Panie kolego, trochę Pan tego ma, elegancko :u Widzę, że jesteś dużym fanem niebieskiego Nattysa ;) Co to za rękawica z zielonym ściągaczem? Używałeś już może Menzerne TI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 No ładnie się nazbierało zabawek :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 5 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Co to za rękawica z zielonym ściągaczem? To rękawica z naturalnej owczej wełny, sprzedawał kiedyś takie Mr.Cleaner. Fajna, ale dość niewygodna w użyciu bo jest bardzo duża i po nasiąknięciu robi się bardzo ciężka. Używałeś już może Menzerne TI?Robiłem ostatnio małą korektę u siebie i używałem TI. Jakoś tak bez szału. Miałem bardzo mało czasu żeby się temu dokładnie "przyjrzeć". Generalnie nie widziałem większej różnicy miedzy powierzchnią dobrze wytartą MF a spryskaną TI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 W temacie ,,Dobytek", aż starach wejść ;-) spodziewałem się ubrań, szaf, kozy =)) a tutaj smarowidła. Cóż można rzec, kolekcja na wiele lat ;) Czarna Magia - widzę, że już opisana :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 5 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Cóż można rzec, kolekcja na wiele latNooooo, jeżeli moja na wiele lat, to Mańka marctwain na wiele lat..... świetlnych :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 "Troche" się uzbierało :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Gdzie Harly Waxa kuples?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 25 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Marcin, już nie pamiętam, bo to jeden z pierwszych wosków które kupiłem. Kupowałem gdzieś za granicą, chyba w UK, bo nie było wtedy w kraju takiej szerokiej oferty jak teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi