detailer1 Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Za namowa jednego z kolegow z innego forum, ktory rowniez jest tutaj... ...przechodze do was, bo jestem rozczarowany postawa mega-komercyjna na innym forum... Tak wiec mam nadzieje ze tutaj o ile jest komercha, to na jakims akceptowalnym dla mnie poziomie... ps. nawet link do tego forum jest blokowany na tamtym... Witam was bardzo serdecznie!!! Takie pytania mnie nurtuja wchodzac na to forum: Czy blokujecie wklejanie linkow do innych forum'ow o tematyce detailingowej? Czy jest zgoda na dzielenie sie materialami detailingowymi - mozna w dziale sprzedam oglosic np pol butelki jakiegos specyfiku? Czy gnebicie produkty jednej firmy a wychwalacie pod niebiosa innej, zaprzyjaznionej? Czy sa produkty detailingowe "zakazane", o ktorych nie wolno mowic? Nie traktujcie tych pytan jako zaczepki ;) Jedno co mnie od razu zdziwilo to blokada PW, nawet admince _Monika_ nic nie moglem odpisac, mimo ze wyslala do mnie PW, i chociaz 2 slowa chcialem przekazac... Troche bez sensu to blokowanie PW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonio3 Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 czesc spoko u nas nie bialorus luz blus i detailing aaa i jeszcze czasem Procenty :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Co Drive Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 To forum to sielanka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Witamy na forum ;) Jak masz na imię? Skąd przybywasz ? Napisz coś więcej ;) Odpowiedzi brzmią następująco - Nie. Tak. Nie. Nie. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonzo Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 witamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Sie masz :D lubisz Śliwowice :p :p nie nie witamy serdecznie i zapraszamy w nasze skromne progi amatorów ;) detailingu Napisz nam coś więcej o Sobie :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianese Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 detailer1 jest jeden tylko warunek uczestnictwa- musisz lubieć %%% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 detailer1 jest jeden tylko warunek uczestnictwa- musisz lubieć %%% Damian bez przesady :ymsick: a ty lej bo jest po minuta po 15 stawiasz B-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Cześć, My tu same biedne amatory i żadnej komerchy nie ma, z resztą przejrzyj kilka działów/wątków i sam się zorientujesz. Nie mamy pierdyliona zarejestrowanych userów, za to miłą rodzinno-koleżeńską atmosferę :f :u Sam, prawie od samego początku, byłem na "tamtym" forum, ale wolałem przenieść się tutaj ;) Na Twoje pytania odpowiedział już Marcin vel szynka Przyjemnego pobytu w naszym gronie :ymhug: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonio3 Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 pokazuj bryke i siuwaksy :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Powitać :) PW się odblokowuje bodajże po napisaniu kilku postów, tak więc spokojnie :f Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 szynka odpowiedział na pytania, Tomaszek z Damięckim przygotowali Cię na obecność wielu osób należących również do AA, Mirek pięknie przywitał, Marcin (Turek ;)) ) odpowiedział o co chodzi z PW, Antonio uświadomił, że bez zdjęć się nie liczy, więc cóż mi zostaje.. Zapraszamy do wspólnej dyskusji i dzielenia się wiedzą! :ymhug: Czuj się jak u siebie :u ps. Przydałoby się więcej danych, opowiedz coś o sobie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mx_nowicki Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 I my witamy :D aaa co! niech będzie trochę komercji i reklamy =)) (taki żarcik) :D Pozdrawiam Wiolka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Siema. Wreszcie Ci się udało. PW będziesz miał odblokowane po chyba 3 albo 5 postach nabitych na licznik. pokazuj bryke i siuwaksy :D Brykę widziałem. Duża i fajna, ma chłopak przy niej roboty :u Co do reszty to zobaczysz że tutaj detailing, gorzała, żarcie i rozmowy o dupie Marynie to codzienność :lol: Czy blokujecie wklejanie linkow do innych forum'ow o tematyce detailingowej? Czy jest zgoda na dzielenie sie materialami detailingowymi - mozna w dziale sprzedam oglosic np pol butelki jakiegos specyfiku? Czy gnebicie produkty jednej firmy a wychwalacie pod niebiosa innej, zaprzyjaznionej? Czy sa produkty detailingowe "zakazane", o ktorych nie wolno mowic? Ad. 1 Nie są blokowane. Sam sprawdź: http://www.kosmetykaaut.pl , http://www.detailingworld.co.uk Ad. 2 Nawet wskazane się dzielić a sprzedawać też możesz Ad. 3 Gnębione są tylko produkty które są do niczego Ad. 4 Nie ma. U nas wszystkie są dozwolone, nawet durex play pod glinkę jeżeli go opiszesz szczegółowo :lol: Notatka moderatora Panie Marcinie, jak już podajemy linki do stron to używamy znaczników . Dziękujemy za współpracę ;) Na szybko odpisywałem bo net mi szwankuje ;) Za błąd żałuje, skruchę czuję, poprawę obiecuje ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AG80 Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Siemasz ;) Musisz trochę popisać postów, coby mieć możliwość wysłania PW, też mnie to troszkę zdenerwowało, bo musiałem naklepać na początku kilka postów żeby odpisać na PW, ale spoko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Czesc Detailer, milo Cie powitac w szeregu, alkoholikow,dietetykow,itd co do komerchy Tu nie ma ale i tak jestem najlepszy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 No i cóż mi pozostaje do napisania... nic odkrywczego, bo już każdy po trochu uświadomił ;) Do PW niestety trzeba się przyzwyczaić :-?? ale spoko, 3 posty i po sprawie. Wiedziałam, że mi nie odpiszesz ;) Pozostaje mi jeszcze raz życzyć przyjemności na forum :ymhug: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeper Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Witaj! Na pewno Ci sie tu spodoba! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
detailer1 Posted October 9, 2011 Author Report Share Posted October 9, 2011 witam!!! nooo... skoro tu wolnosc i zero komerchy... to juz sie ciesze... detailingowiec ze mnie raczkujacy... do tego cholerny brak czasu, to juz nie to samo jak bylo sie kawalerem i mozna bylo przy aucie calymi dniami przesiadywac bezkarnie... nie bede moze wyjatkowo aktywny, ale na razie jade na produktach nielsena i poorboy'sa i nie narzekam... dokonalem tez zakupu wosku collonite 746... czy juz czas smarowac auto czy jeszcze troche poczekac? bo chcialem to zrobic 1 raz przed zima by zime przetrwac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Poczytaj w działach z woskami ale zawsze możesz woskować teraz, a za miesiąc lub dwa poprawić ;) 476 potrzyma Ci spokojnie 3-4 miesiące więc wylicz sobie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 możesz woskować teraz, a za miesiąc lub dwa poprawićPod warunkiem że będzie miał możliwość woskowania w temp. min. +15C ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Pod warunkiem że będzie miał możliwość woskowania w temp. min. +15C ;) Dlatego pisałem żeby kolega poczytał forum :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
detailer1 Posted October 9, 2011 Author Report Share Posted October 9, 2011 możesz woskować teraz, a za miesiąc lub dwa poprawićPod warunkiem że będzie miał możliwość woskowania w temp. min. +15C ;) Ozesz Ty, Mirek, to ty??? :D zaraz PW do ciebie pisze jak sie odblokuje, to sie wszystko wyjasni.... :D ale swiat maly... POZDRAWIAM... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Nie wiem co dopisać poza Witaj! :ymcowboy: Ale wygadani wszyscy :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shifty Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Cześć. Oj widzę że odrazu walnąłeś z grubej rury. Tak to forum jest tym miejscem gdzie nikt nie będzie ci mydlił oczu ani robił pięknie ubranego w słowa marketingu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts