_Makki_ Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 To i ja sie pochwale :mrgreen: Na "powaznie" zaczelo sie gdy kupilem nowe Audi A4. W bagazniku dostalem: =)) Pozniej bylo to: A teraz juz licze to w ilosciach półek:) Myjki, maszyna pioraca i odkurzacz emeryt: Swiatlo: Reszta: Scholl: Swissvax: CG: Maszynki :) Rozne: Ostatnie zakupy: To chyba bedzie na tyle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 o ku... Chcialbym miec chociaz 1/10 tego co masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Najfajniejsze sa spodnie kozaki i tyle :u :u :u :u :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 No to z grubej rury pojechałeś :lol: Dobra kolekcja :u i porządek jest :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 WOW!!!!! :shock: :shock: :shock: Nawet Maniek marctwain trochę blednie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Maciek już Cię nie lubię bo masz dużo zabawek które chciałbym i ja !!! :p Gdzie jest JJ? Zna już adres i ma kluczyk do szafki? I kiedy jedziemy? :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 O kurczke... zabiles mnie 8-x 8-x 8-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 kolega zrobił chyba napad na tira ze stufem ;) kolekcja git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 6 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Najfajniejsze sa spodnie kozaki i tyle :u :u :u :u :uSpodnie sa super, dlugo szukalem jakis fajnych "do roboty". Ale zamowienie i prasowanie naklejek trwalo tyle ze schudlem 11kg w tym czasie :) I teraz sa o jeden rozmiar za duze :( Z tylu: edit: No to z grubej rury pojechałeś :lol: Dobra kolekcja :u i porządek jest :f Hehe, dzieki. Porzadek musi byc :P Brudne pady i mf sa malo fotogeniczne.. edit: Maciek już Cię nie lubię bo masz dużo zabawek które chciałbym i ja !!! :p Gdzie jest JJ? Zna już adres i ma kluczyk do szafki? I kiedy jedziemy? :)) Dobrze ze do Norwegii daleko.. :ymapplause: Notatka moderatora nie piszemy posta pod swoim postem. edytujemy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Damy sobie radę :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Maciek a te sztanki jakos podobne do LeBrador ta klasyczna nitka pomaraczowa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Konkretny zestaw się uzbierał :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 6 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Maciek a te sztanki jakos podobne do LeBrador ta klasyczna nitka pomaraczowa ;)A co to LeBrador? BTW, chcialbym odpowiedziec na Twoja PW ale nie moge? Albo jestem super n00b albo nie mam opcji odpowiedz na PW.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Maciek a te sztanki jakos podobne do LeBrador ta klasyczna nitka pomaraczowa ;)A co to LeBrador? BTW, chcialbym odpowiedziec na Twoja PW ale nie moge? Albo jestem super n00b albo nie mam opcji odpowiedz na PW.... LaBrador sie nazywaja mala pomylke walnalem robia fajne ciuchy robocze http://www.fredells.se/varuhuset/verktyg/verktyg-och-redskap/artikel/lbrador-klder-med-attityd A PW nie wiem cos chyba sie pokickalo przeciez musisz miec opcje jak wszyscy bo juz 3 posty napisales 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Mysle, ze posty z showroom nie naliczaja sie i dlatego zablokowane jest PW. Ale najlepiej jakby nasie Admini/Adminki potwierdzili :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorgus Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 ja jestem w wielkim szoku -IMPONUJĄCA KOLEKCJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Ale urwał :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Słuchajcie.. Nie będzie mnie parę dni... Muszę wyjechać w... Interesach... :f :f :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 JJ mnie też tak się składa- brać busa? :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Fura już jest Dandi, szykuj się, zajadę po Ciebie z Brzuchatym :lol: 23:16 bądź pod pomnikiem przy cmentarzu... :f I wiesz.. :-$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Pogratulować kolekcji, będziesz te cuda jeszcze dzieciom w testamencie zapisywał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 zajadę po Ciebie z Brzuchatym :lol: Zaraz Ci dam brzuchatego :ar! ;) Ale kolekcja zacna i mam nadzieję że trochę testów kolega porobi i opisze. Mi osobiście ten zestaw AutoGlym się podoba i gdy pierwszy raz w życiu widziałem na DW jak była jakaś fura robiona właśnie AG, to chciałem sobie coś kupić ale w PL to mało popularne kosmetyki oprócz SRP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Zaraz Ci dam brzuchatego :ar! ;) :-* @};- mam nadzieję że trochę testów kolega porobi i opisze.Też przyłączam się do prośby. Kolekcja bardzo bogata i wszystko było co najmniej raz użyte. Będziesz teraz dysponował czasem, zrób zdjęcie, dwa, napisz ładny opis i wstawiaj do odpowiednich działów. DC liczy na Ciebie ;) :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Mysle, ze posty z showroom nie naliczaja sie i dlatego zablokowane jest PW.Tak jest. Zgadza się. Naliczają się tylko z działów typowo, że tak powiem, tematycznych. Słuchajcie.. Nie będzie mnie parę dni... Muszę wyjechać w... Interesach... :f :f :fDżeju, podwiozę Cię, będzie mi po drodze :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Maciek to wez klepnij pare odp w projektach i bedziemy moglie Pewowac :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi