_Makki_ Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Makki jak ci sie tornadorem pracuje?? tez sie tak przymierzam od jakiegos czasu... Jak narazie uzylem go kilka razy do trudno dostepnych miejsc i do tego spisal sie dobrze. Ale mam chyba za maly kompresor bo ponizej 6bar jakies slabe to tornado sie robi :) Widzialem rozne zastosowania na necie, np do prania foteli czy podlogi ale wedlug mnie do tego wogole sie nie sprawdza. Syf wbija sie jeszcze bardziej w material a tu przeciez nie o to chodzi. Ale zakamarki gdzie np ciezko dojsc odkurzaczem czy maszyna pioraca to ok. Albo np nawiewy gdzie za gleboko pedzelkami sie nie da dostac to tez ok. Ogolnie fajny bajer ale mozna sie zdecydowie obejsc bez niego. Zrobilem za to jeden nieprzemyslany numer z nim. Chcialem potraktowac umorusany podnozek tornadorem. Podnozek nawet nie byl odkurzony, zaschniety suf itp. Odpalilem tornadora na maxa i efektem tego byla cala twarz w syfie, wszystkie plastiki do okolo oraz material na podlodze. A moja mina bezcenna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Dzieki Makki. ja od dosyc dawna uzywam parowego odkurzacz ekstacujnego,i dobrze mi sie z nim pracuje.Tak sie zastanawialem nd tym tornadorem,ale do tego to sie laczy tez i dobry kompresor.Chyba sobie odpuszce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Malutki update sie szykuje :) Promocje swiateczne sie zaczely wiec trzeba bylo skorzystac.. Kobita w domu paczki odbiera i ma nadzieje ze to prezenty dla niej :-$ =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Malutki update sie szykuje :) Promocje swiateczne sie zaczely wiec trzeba bylo skorzystac.. Kobita w domu paczki odbiera i ma nadzieje ze to prezenty dla niej :-$ =)) Maciek jestes pewny ze chcesz wracac do domu jak ona te paczki otworzy =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Maciek jestes pewny ze chcesz wracac do domu jak ona te paczki otworzy =)) Hehe, cudzych listow i paczek sie nie otwiera. Przynajmniej ja mam takie zasady w chacie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Nareszcie na ladzie i w domu! Grzeczny chyba nie bylem ale mikolaj i tak o mnie nie zapomnial :) Nowe dostawy: Padwasher: 2x Dolly: Wiadro SV oczywiscie z GG: Poddupnik na wiadro: Do kolekcji SV: 2 nowe Fluffy Dryer: Troche padow Uber: Dobrze ze sa podpisane, tak zeby bylo wiadomo co z czym i wogole :) 50 gabeczek od NanoLotus: Pady Scholl: I takie tam inne pierdoly: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Maciek, Niedlugo latwiej bedzie wymienic to czego nie masz niz to co juz masz :lol: :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Maciek...adoptujesz mnie :shock: :lol: Pewnie jeszcze kilku będzie chętnych :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 ja sie nadaje jeszcze jestem mlody :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Może założymy taką rodzine zastępczą, będziemy grzeczni i razem będziemy bawić się zabawkami :D Pogratulować zwłaszcza Pad washera - strasznie droga zabawka w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Co to za gąbeczki NanoLotus? Pad washer. Jestem ciekaw działania. Od dawna widziałem go w sklepach ale uważałem za zbędny bajer. Zaprezentujesz któregoś dnia? Maćku, jak zwykle gruba dostawa, kłaniam się w pas. Mam cichą nadzieję, że przez te parę wolnych tygodni na lądzie będziesz w stanie napisać Nam parę recenzji różnych środków - to bardzo wzbogaciłoby forum oraz pomogło innym użytkownikom w podejmowaniu decyzji :u ^:)^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Gdzie można zakupić takiego pad washera?? Jaka jest jego cena?? Czy takie czyszczenie padów jest bezpieczniejsze niż pranie w pralce. Myślę że jest to świetna sprawa dla kogoś kto ma dużo padów a nie ma czasu prać tego w pralce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Adam pad washer jest u 2wtechnic i kiedyś jak patrzyłem miała Carnauba. Jednak ta druga firma nie wiem co teraz ma. http://www.2wtechnic.pl/index.php?a=oferta∏=20&kat=162&idp=178 http://www.carnauba.pl/shop/item/id/340/grit-guard---the-universal-pad-washer.html Albo gadaj z Maćkiem może u niego taniej da się załatwić i przesłać do PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 W PL za cenę pad washera można kupić normalną pełnowymiarową pralkę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 No niestety prawie 800 zeta to trochę dużo. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Czy takie czyszczenie padów jest bezpieczniejsze niż pranie w pralce.Nigdy nie włożyłem pada do pralki. Namaczam je w wodzie i od razu szoruje szarym mydłem. Później wyciskam pod bieżącą wodą i są jak nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 W MxNowicki jest pad washer w super cenie 899zł - nasz forumowy rabat. Tylko brać i prać :D Maciek - napisz tylko jak to urządzenie się spisuje z czym się je i wogóle wszystkie za i przeciw - będziemy wdzięczni :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Co to za gąbeczki NanoLotus? Pad washer. Jestem ciekaw działania. Od dawna widziałem go w sklepach ale uważałem za zbędny bajer. Zaprezentujesz któregoś dnia? Maćku, jak zwykle gruba dostawa, kłaniam się w pas. Mam cichą nadzieję, że przez te parę wolnych tygodni na lądzie będziesz w stanie napisać Nam parę recenzji różnych środków - to bardzo wzbogaciłoby forum oraz pomogło innym użytkownikom w podejmowaniu decyzji :u ^:)^ No po nowym roku moge zrobic jakis tescik Padwashera. Napewno nie przedluza on zywotnosci padow ale mnie nie chce sie zbierac padow do prania w pralce i tez nie chce mi sie prac recznie.. SV dawal 20% w norkowni wiec nie moglem sie powstrzymac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 A co to za cudo? :-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 A co to za cudo? :-B Limitowana wersja (wyprodukowano 75sztuk z czego 60 poszlo do sprzedazy) wosku stworzonego przy wspolpracy z Scandicshine - najwiekszym studio (oraz sklep) detailingu w Norwegii :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Makki, przyznaj sie - jestes wlascicielem SV a platformy to tylko taka przykrywka :ymalien: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Makki, przyznaj sie - jestes wlascicielem SV a platformy to tylko taka przykrywka :ymalien:Hehe, chyba wolalbym miec udzialy w jakies platformie np BP lub Statoila niz SV :) Dzisiaj kupilem drugie opakowanie Insignis V2 :)) Jak szalec to na calego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Może to zbyt osobiste pytanie, ale drogi jest taki wosk?? i czym sią wyróżnia na tle innych wosków SV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Może to zbyt osobiste pytanie, ale drogi jest taki wosk?? i czym sią wyróżnia na tle innych wosków SV?+- 1000-1200zl. No wyroznia sie tym ze to limitowana wersja, na dzien dzisiejszy juz kolekcjonerska. Baaardzo malo osob go ma. Jest twardy, spora zawartosc carnauby i super beading.. 2 opakowanie jest na handel.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi