janeczek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Do tego nie byle jakie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Update :mrgreen: Flex XC 3401 VRG: Zymöl: - Vintage 56g - Royal 56g - Destiny 56g - Concours 56g - 3 x Atlantique 56g - HDC200ml - Zymöl Concours duzy sloik :P - Chemical Guys Celeste Dettaglio - Chemical Guys Lava Luminous Glow Infusion - Dodo Juice Straght 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariost Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 ...Jeeeeeezu #-o #-o #-o x_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Maciek otwórz jakiś komi bo nie wysmalcujesz tego na jednym samochodzie przez 100 lat :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Kolekcja zacna , ale kiedy Ty to wykorzystasz chyba pra pra wnuczki jeszcze sie beda tymi mazidlami mazac na plazy w Hawajach :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Makki opanuj się :P Przecież nie trzeba mieć więcej siuwaxów niż sklepy w polszy :lol: Ciekawy jestem tego tworu CG - LAVA. Jak się pobawisz to napisz coś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Z Lavy dupa bo nic nie wyszlo z norweskiego groupbuya :( Reszte juz mam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 (-| (-| Ten przepych zaczyna nie robić na mnie wrażenia.. :lol: ;) Który to już Insignis bo się pogubiłem? :roll: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacek _b Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Makki ty masz u norków coś a'la takie CarSpa czy to wsio wszystko dla Ciebie ? :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 makki fotografuje insignisa2 codziennie i wkleja nam go z różnych stron :u a na poważnie to mocno się zbroisz- ale czego nie robi się dla funu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 :D :ymdaydream: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Banner bardzo fajny :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Mógłbyś zrobić jedną konkretną, najbardziej aktualną fotkę wszystkich swoich wosków SV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Mógłbyś zrobić jedną konkretną, najbardziej aktualną fotkę wszystkich swoich wosków SV? Czekam na jeszcze 2-3 sloiczki. Jak dojdzie to moge zrobic zdjecie wszystkich. Jezeli aparat wszystko zlapie :P I chyba narazie daje spokoj z produktami SV :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 chyba narazie daje spokoj z produktami SV :lol: wykupiłeś wszystko? ;) Kolekcja - marzenie :ymdaydream: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 (-| (-| Ten przepych zaczyna nie robić na mnie wrażenia.. :lol: ;) Który to już Insignis bo się pogubiłem? :roll: :lol: Juz chyba z 10 sztuk przeszlo przez moje rece :) Makki ty masz u norków coś a'la takie CarSpa czy to wsio wszystko dla Ciebie ? :shock:Jeszcze nie ale duzymi krokami ide w tym kierunku. makki fotografuje insignisa2 codziennie i wkleja nam go z różnych stron :u a na poważnie to mocno się zbroisz- ale czego nie robi się dla funu Nie ma nic lepszego jak hobby-fun ktore przynosi zarobek :) chyba narazie daje spokoj z produktami SV :lol: wykupiłeś wszystko? ;) Kolekcja - marzenie :ymdaydream:Do wszystkiego to jeszcze daaaaleko. Ale zeby zdobyc range Swissvax approved detailer m.in na poczatek miec pelen arsenal :mrgreen: Stan na dzien dzisiejszy lacznie z Insignisami, ktore sa nadal pod moja opieka : :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Maciek nie wysmalcujesz tego przez lata :lol: yacek _b napisał(a):Makki ty masz u norków coś a'la takie CarSpa czy to wsio wszystko dla Ciebie ? :shock: Jeszcze nie ale duzymi krokami ide w tym kierunku. Masz już jakąś "norę" upatrzoną? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 :lol: Makki, opanuj się :lol: Którym spośród tych waxów najlepiej Ci się pracuje i dlaczego ? :) Ale zeby zdobyc range Swissvax approved detailer m.in na poczatek miec pelen arsenal :mrgreen:Czyli żeby zostać SAD to musisz mieć cały stuff SV ? i co, tyle ? jakieś szkolenie ? czy coś innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Kurde po co tyle Ci tego siuvaxu? sklep czy zakład otwierasz makki? :mrgreen: znaczy się profi polerka itp za duże pieniądze. jak się powtarzam to scuzi ale nie sledze tematu na bieżąco, ale ilość jest przytłaczająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Maciek nie wysmalcujesz tego przez lata :lol: yacek _b napisał(a):Makki ty masz u norków coś a'la takie CarSpa czy to wsio wszystko dla Ciebie ? :shock: Jeszcze nie ale duzymi krokami ide w tym kierunku. Masz już jakąś "norę" upatrzoną? ;) Norke mam ale ze wzgledu na sytuacje rodzinna w jakiej teraz sie znalazlem sprawy ze spa ida jak krew z nosa.. Makki, opanuj się :lol: Którym spośród tych waxów najlepiej Ci się pracuje i dlaczego ? :) Czyli żeby zostać SAD to musisz mieć cały stuff SV ? i co, tyle ? jakieś szkolenie ? czy coś innego ? Ciezko sie opanowac bo ta choroba postepuje bardzo szybko :mrgreen: Szczerze, jezeli chodzi o game SV to najbardziej lubie Shielda. Pracuje sie z nim bosko i lezy hoho. Glaciera sobie takze chwale bo z nim w sumie mam najdluzsze doswiadczenie i moj bialas lubi go najbardziej. Kombo Shield i Glacier lezy juz chyba 7 miesiac na bialasie i nic im nie jest. Zaczynam teraz testowac SV Endurance i pewnie zastapi on Shielda po malu. Odnosnie SAD to stuff jest podstawa. Szkolenia inna droga, mam juz 2. Kolejne bedzie w Zurichu. Probuje sie wbic jakos na szkolenie do Scholla ale nie jest to proste gdyz norweski importer za mna nie przepada a uklady z Frankiem maja dosyc dobre :oops: Ale wiadomo szkolenia szkoleniami tak samo jak i papierki oraz certyfikaty. Najwazniejsze, jak i w kazdym fachu jest doswiadczenie. Kurde po co tyle Ci tego siuvaxu? sklep czy zakład otwierasz makki? :mrgreen: znaczy się profi polerka itp za duże pieniądze. jak się powtarzam to scuzi ale nie sledze tematu na bieżąco, ale ilość jest przytłaczająca. O sklepie kiedys myslalem ale norweskie prawo reklamacji + norkowe podejscie do zakupow mnie rozwala. Zaklad zaden to takze nie bedzie. Mam dobra prace ktora lubie i sprawia mi ona przyjemnosc. A kosmetyka samochodowa to czyste hobby, ktore uspokaja, odstresowuje i daje radoche jak wigilia dla dzieci. Robie to co chce, kiedy chce i za ile chce. Jak sie nie podoba to odsylam na mycie i polerke do ciapatych all-in-one w 2 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Ciezko sie opanowac bo ta choroba postepuje bardzo szybko :mrgreen: Szczerze, jezeli chodzi o game SV to najbardziej lubie Shielda. Pracuje sie z nim bosko i lezy hoho. Glaciera sobie takze chwale bo z nim w sumie mam najdluzsze doswiadczenie i moj bialas lubi go najbardziej. Kombo Shield i Glacier lezy juz chyba 7 miesiac na bialasie i nic im nie jest. Zaczynam teraz testowac SV Endurance i pewnie zastapi on Shielda po malu. Odnosnie SAD to stuff jest podstawa. Szkolenia inna droga, mam juz 2. Kolejne bedzie w Zurichu. Probuje sie wbic jakos na szkolenie do Scholla ale nie jest to proste gdyz norweski importer za mna nie przepada a uklady z Frankiem maja dosyc dobre :oops: Ale wiadomo szkolenia szkoleniami tak samo jak i papierki oraz certyfikaty. Najwazniejsze, jak i w kazdym fachu jest doswiadczenie. Dzięki za wyjaśnienie Maciek :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Z Lavy dupa bo nic nie wyszlo z norweskiego groupbuya :( Makki w sumie dobrze wyszło, bo Lava niestety daje plamę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Z Lavy dupa bo nic nie wyszlo z norweskiego groupbuya :(Makki w sumie dobrze wyszło, bo Lava niestety daje plamę :( Lava = maslo. Dobrze ze sie w to nie wladowalem bo szczerze, wosk do d.. Cos ostatnio CG mi podpada.. Marketing wiadomo, pod USA ale mogliby juz bardziej na psy nie schodzic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Nowe dzemory na swieta :P Przy okazji Wesolych Swiat odemnie, tym razem z Norwegii - mialem byc w PL :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Copy&paste :P Nic na grubo nie wrzucalem ostatnio wiec najwyzszy czas :-] Zamowienie ma ciekawa historie ale to juz sobie chyba daruje. Kilka zdjec jest zrobiona specjalnie pod Norkow bo na fjordach zaczely sie dziac bardzo nieciekawe sprawy zwiazane z detailigiem oraz prowadzeniem forum + biznesu z kosmetykow. Ale to nie temat na tutaj i teraz. A wiec post z rodzaju do 200(0)PLN itp. Norwegia sie zbroi i takie tam. Sezon sie juz dawno zaczal u nas wiec zabraknac produktow nie moze ;) A jak juz kupowac to porzadnie bo i gratisy sie znajda. :evil: Ostatnia paczka ze SV jest po przejsciach bo po 1 zostala dostarczona daleko od mojej dziupli 2 do pracy, 3 ze musialem scigac kuriera bo nie mogl mnie znalesc i chcial juz sie poddac i spadac do domu bo byla 16:05. Ale sie udalo, come to daddy :lol: Tak jakby byly pytania co i dlaczego i jak. Wystarczy przeczytac :mrgreen: Norwegia uczy roznych madrych i glupich spraw. Jedno co u nich lubie to wspieranie wlasnych produktow oraz ochrona ich produkcji. A ze ja Polak to wspomagam RP. :lol: GRATISY! :-] Najlepsze na swiecie butelki jednorazowe! ;) Takie tam inne. Nareszcie moje! Reczna robota w ciasnych i niewygodnych miejscach juz nigdy nie bedzie nudna! Wiecej:) Tak zeby naaaapewno nie zabraklo w tym sezonie :o Pady wiadomo ze sie zuzywaja wiec trzeba takze miec dobry zapas. Szczegolnie ze norweski importer Scholla i ja juz sie "nie lubimy".. To zdjecia szczegolnie dla Norkow. Pakazuje to ze mozna paczke i produkty zapakowac odpowiednio i wytrzymuje to transport, dziwne historie po drodze, przeladunek itp. :good: :good: No niesamowite. Nawet w srodku mozna wszystko porzadnie zapakowac. LUBIC TO! 8-) Jutro wielki test Prickborta i mozliwego mojego nowego idola. Ale to sie jeszcze zobaczy. Pacjent jest, pogoda i sily tez. Czas, jak narazie mozliwe, ze tez bedzie :song: Takie tam ;) Sciereczki do testow :) Kilka butelek ktore wyrwalem na promocji juz w Norwegii. Jak na Norwegie to taaaanioocha bo cale 4zl. Zakretka i uszczelka nawet byla w cenie. CUD! :-] Mieszcza 500ml. ;) To juz koniec po malu, bo pewnie paluszek boli... Testuje po trochu rozne plyny do szyb. Uzywam moze 2 razy w roku ale dobrze wiedziec ze gdyby co, raczka niechcacy wpadla na zla manetke to ze niewidzialna wycieraczka to przezyje jak i LSP wokol auta. No bo bez plynu jezdzic to troche lipa. Zarowka padnie na wyswietlaczu :lol: No i nowy super kubek na kawe do pracy :good: Dziekuje bardzo moim ulubionym sklepom za handel. Jak zwykle ze mna troche przejsc ale damy rade! Teraz spadam na remanent bo sam juz nie wiem co doszlo a co zamowilem :dontknow: Happy detailing! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi