mx_nowicki Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Makki możesz coś napisać o woskach Sholl'a? Mamy The Rock'a na stanie i się zastanawiamy czy jest "wow" czy nie? :) Oczywiście "wow" w tej półce cenowej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Ilość Kwazarów robi wrażenie, to kupowane na zapas czy masz na wszystkie zastosowanie? Zastanawiam się nad ogromną ilością past Scholla, aż taki 'przemiał' masz, że tyle tego potrzebujesz? Nie dostało Ci się za zdjęcie kubka na drugim forum? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Kopara opada :) Ty przecież tego nigdy nie zużyjesz :D Pozazdrościć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 jak dla mnie przerost treści nad formą z tymi pastami w baniakach- mówiłeś że hobbystycznie czyścisz- możliwość zużycia w terminie tych rzeczy brałeś pod uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 damianese: czytaj ze zrozumieniem i pomiedzy wierszami :) A reszcie odpowiem asap :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Pokaż nam lepiej hangar w którym to przetrzymujesz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Powiedz mi jak pady Scholla bordowe ? z PL ? A odpady z padów ciekawie ;) O ilości wszystkiego nie ma co pisać... zbok :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pako Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 O ludzie, jak w hurtowni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Dlaczego kwazary jednorazowe? u producenta brales bezposrednio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J0NES Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Dlaczego kwazary jednorazowe? bo tak dużo ich ma że szkoda mu moczyć ręce na nalewanie chemii :D Ładnie pojechałeś z arsenałem :shock: Salon z najwyższej półki będzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Pisalem już to nie raz na forum A4-jestes niemozliwy z tymi zakupami :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 mówiłeś że hobbystycznie czyścisz- możliwość zużycia w terminie tych rzeczy brałeś pod uwagę? O ludzie, jak w hurtowni :D Tak zeby naaaapewno nie zabraklo w tym sezonie :o Kilka zdjec jest zrobiona specjalnie pod Norkow bo na fjordach zaczely sie dziac bardzo nieciekawe sprawy zwiazane z detailigiem oraz prowadzeniem forum + biznesu z kosmetykow. Damian, teraz kojarzysz??? :roll: ;) BTW Maki, gdzie mieszkasz w NO bo pływając "zjezdziłem" prawie wszystko w zach. Norwegii od Mandal do Kirkenes. zaliczyłem tez kilka wizyt w Longeryen - a to przeciez tez Norwegia ;) Oslo fjord tez mam obcykany od Kristiansand do Halden na granicy z SE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 :u Ostatnio chlopaki odemnie z firmy czesto lataja wiec i paczki do biura bezposrednio z PL dochodza :-] Chyba ze 3 miesiace czekalem ale sie doczekalem.. Mf Scholl Rosa :ymhug: Inne: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Podoba mi się :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Wolfghang Fuzion, po obsession to moj ulubiony wosk :u zreszta bardzo do siebie podobne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Hmm, widze ze jakos dlugo nie bylo uaktualnienia stufu tutaj @-) Wiec na szybko od tego czasu tak mniej wiecej :P Po operacjach i powrocie do "zycia" trzeba bylo wykorzystac promocje :P Po przeprowadzce do nowej dziupli porzadek w LSP: Takie tam rozne ostatnie zakupy: Krauss 200C w miedzyczasie, docelowo 300CX ma byc: Dokupilem 2 metalohalogeny, teraz lacznie 4 sztuki. Od razu mowie ze statyw idzie do wymiany na solidniejszy.. I ostatnie przygotowania do sezonu :P Wpadlo tez troche przedluzek na handel :P Pozdro :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 ''klient roku'' :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Ymmm ale hajsu :D zestaw nie do przebicia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 a te przedłużki to wyglądają jak skręty 8-} 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Nudy tu jakies ostatnio wiec pozwole sobie na mala aktualizacje :-B Takie tam zakupy weekendowe itp: #:-s No to tak mniej wiecej jestemy na czasie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Makki powiedz mi, jak oceniasz gąbki UBER ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 19 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Makki powiedz mi, jak oceniasz gąbki UBER ? Super! Nie do zajechania na DA. Trzeba naprawde chciec je zabic np na Flex DA zeby padly. Nie rozklejaja sie w praniu recznym czy w pralce. Wiem, ze rynek gabek w PL jest DUZO wiekszy niz w NO ale jak na warunki i ceny tutejsze to sa naprawde super. BTW - Nie mam z firma Uber nic wspolnego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 A nie kruszą się? Jak przetestujesz pasty Kocha to napisz kilka słów. Ps. Nigdy nie lubiłem zaglądać do tego tematu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iron man Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Cześć maki powiedz mi jaka jest rużnica po między tymi polerkami bo ja mam zwykłego Shinexa i jestem zadowolony myślę jeszcze o zakupie szlifierki oscylacyjnej do polerowania i kilku innych żeczach ale nie będę zawracał głowy powiedz mi gdzie kupujesz te materiały czy masz jakiś dobry sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi