antonio3 Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Elo koksy :lol: Dzisiaj był pracowity dzień więc nowy tescik dla tych co jeszcze nie posiedli autoland bamp :D Cena: 12zł Pojemność: 500ml Dostępność: Wszędzie oprócz sklepów detailingowych :D Zapach: Niewyczuwalny nie przeszkadza w pracy Aplikacja: Do bampa jest dołączona taka mini gąbeczka ale polecam aplikatory by JJ. Najlepiej psiknąć sobie bampa na aplikator. Bezpośrednio na zderzaku wygląda on mega tłusto i brzydko a za pomocą aplikatora ładnie się go rozprowadzi :u Na filmiku aplikacja i przetarcie fibrą eHuvh8EvKlU Pacjent gotowy na aplikację umyty wcześniej. Widać jeszcze starą aplikacje chyba sprzed 3 tygodni 50/50 Widać różnicę ;) Jeszcze fotka z profilu Podsumowanie: Efekt jaki jest każdy widzi, za 12zł spróbować można ja wiem, że jeszcze nieraz kupię bo mi się podoba i łatwy w użyciu. Wiadomo ktoś powie, że się błyszczy jak psu jajca ale każdy lubi co innego ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Ja wolę taki błyszczący niż z zaciekami ;) Dobrze jest :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts