Sucre Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Witam Przerobiłem w tym roku kilka bmw, większość czarnych, lecz jak do tej pory miałem szczęście i nie trafiałem na "uni schwarza". Tego kto wymyślił ten lakier powinni powiesić za jaja... :cry: Małe ryski powstawały od przejechania fibrą, bardzo wymagający przy wykończeniu. Korektę oceniam na 80%, mam nadzieję że kiedyś dojdę do poziomu że będę potrafił ogarnąć ten kolor tak jak chce... :| Poraz pierwszy używałem jetseala 109 i mogę sie o nim wypowiedzieć w samych superlatywach. Bardzo łatwo się nakłada i poleruje. Daje fajny szklisty wygląd. Tutaj fotka jak obracałem samochód, w słońcu wyglądało to całkiem interesująco. A tutaj niestety jedyna fotka w słońcu jaką dzięki łaskawości pogody udało się zrobić, jeszcze bez cleanera i LSP. Fotki po djlp i 109. Niestety było już ciemno a na dodatek rozpadał się deszcze więc kilka fotek na szybko strzelonych na stacji benz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Fiu fiu, swirlsow bylo co nie miara! 50tki bardzo konkretne :-bd Czym robiles 1st step a czym wykanczales hologramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 11 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Pierwsze przejazdy były na futrze z fg500, później wiedziałem już że sf4000 będzie miała problem żeby uzyskać satysfakcjonujący finish więc poleciał fg500na polishing padzie i dopiero finish. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Ładne holsy wychodziły w trakcie, dużo fajnych 50:50 i efekt jak najbardziej na tak :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Adam, po raz kolejny wybrnąłeś :u Holsy co nie miara, dobrze zrobiłeś przejeżdżając Fg500 na PP ;) Używałeś DA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 To sie chopie na ciurales z tym E60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Wpadłeś tak ja z lexem ale gratulacje za odwagę :u i masę pracy Tak to jest z tymi czarnymi akrylami , czasami każda firma w PL rozkłada ręce :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 11 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Nio powiem Wam że się troche zdołowałem gdy rano otworzyłem garaż i zobaczyłem że to ten "słynny lakier", wieczorem jak oddawali samochód to byłem pewny że czarna jak poprzednie które robiłem. Napsuła mi ta "5" krwi oj napsuła...ale ważne że pierwszy raz z nią już za mną :lol: DA używałem do finishu i cleanera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Adam, jesteś gość :u Trzaśnij jakiś teścik Jetseala jeśli możesz.. ^:)^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Genialny efekt. Wyobrażam sobie ile to musiało kosztować pracy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Będę robił teścik porónawczy 109 z 476: -na moim samochodzie który w zime większość czasu będzie stał w garażu -na samochodzie mamy którym jeżdzę w trasy i stoi pod chmurką. Na oby dwa samochody pójdzie i 109 i Colli. Zobaczymy który dłużej pociągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi