SNB SWEDEN Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Osobiscie akurat ten model Seata bardzo lubie za stylistyke,klient zdecydowal sie na korekte lakieru, pranie tapicerki i jej impregnacje Mycie Tar Remover Nielsen Nielsen Non Acidic Aluminium Cleaner Nielsen Shampers Glinka Bilt Hamber Auto Clay Soft Korekta lakieru wykonana na pascie od Pro Magic M-124 z bialym padem Menzerny i faktycznie ta pasta jestem bardzo zaskoczony, stala probka w garazu trzeba bylo wykorzystac. Finish zrobiony na pascie wykonczeniowej z Pro Magic sorry nie pamietam nazwy :(moze Kuba pomoze robione na czarnym waflu , na koniec wosk CHG BUTTER WET WAX, opony briliance, szyby Windows Cleaner Nielsena, tapicerka NLF Nielsen,impregnacja Aqua Imp SNB. Zaczelismy od kolkow Potem byl Tar Remover , glinka i Shampers Po umyciu i osuszeniu wyszly oznaki zmeczenia lakieru Lakier wygladal naprawde bardzo dziwnie jak by ktos nie umyl auta z wosku trasnportowego W ruch poszla maszyna polerska w zestawieniu z kilkoma pastami Deox 1 polegl, Scholl S3 tez S3 gold edytion tyz, M-124 wyszlo oki Jakos zdjecia maski w naszym oswietleniu nie bardzo wychodzily , ale postaram sie pokazac co mamy Boczne elemety podawaly sie juz dosc latwo co mnie milo zaskoczylo po przejsciu maszyna kazdy elemet jest wycierany IPA i rezultat bardzo fajny i wlasciwie zero holo To plastik pociagniety SAS Nielsena Reszta wyszla nam tak Dziekujemy za uwage zespol amatorow bez firmowych koszulek SNB Lodz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 :lol: ta i jeszcze oprócz koszulek daj 3 sunguny Fajna praca Panowie, ale na audi Q7 i Leonie widać gdzie nie gdzie rysy w leonie np. na słupku , nie wiem czy to jest jeszcze usuwane później pytam bo tak mnie nie uczono . A ogólnie super praca :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Tomasz napisał(a): :lol: ta i jeszcze oprócz koszulek daj 3 sunguny Fajna praca Panowie, ale na audi Q7 i Leonie widać gdzie nie gdzie rysy w leonie np. na słupku , nie wiem czy to jest jeszcze usuwane później pytam bo tak mnie nie uczono . A ogólnie super praca :u Napewno widac zagadzam sie ale nam wolno bo nie mamy koszulek :lol: a korekte bym ocenil na jakies 85% co tu pisac ze jest na 100% znasz takiego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rise and Shine Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Bardzo fajna praca chłopaki! Aż nie mogę uwierzyć, bez koszulek, bez polarków? Taki efekt? Nie spodziewałbym się. No i najważniejsze - foty coraz lepsze, coraz mniej AMATORSKIE, cholera, musisz się pilnować! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Rise and Shine napisał(a): Bardzo fajna praca chłopaki! Aż nie mogę uwierzyć, bez koszulek, bez polarków? Taki efekt? Nie spodziewałbym się. No i najważniejsze - foty coraz lepsze, coraz mniej AMATORSKIE, cholera, musisz się pilnować! :) Dzieki sliczne milo czyta sie takie komenty od kolejnych amatorow, sluchaj "koza" grzeje jak ta lala dlatego bez polarkow biegamy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 SNB SWEDEN napisał(a): Tomasz napisał(a): :lol: ta i jeszcze oprócz koszulek daj 3 sunguny Fajna praca Panowie, ale na audi Q7 i Leonie widać gdzie nie gdzie rysy w leonie np. na słupku , nie wiem czy to jest jeszcze usuwane później pytam bo tak mnie nie uczono . A ogólnie super praca :u Napewno widac zagadzam sie ale nam wolno bo nie mamy koszulek :lol: a korekte bym ocenil na jakies 85% co tu pisac ze jest na 100% znasz takiego :D Seba ja tylko spytałem nie odczuj nic złośliwego w tym pytaniu :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Tomasz napisał(a): SNB SWEDEN napisał(a): Tomasz napisał(a): :lol: ta i jeszcze oprócz koszulek daj 3 sunguny Fajna praca Panowie, ale na audi Q7 i Leonie widać gdzie nie gdzie rysy w leonie np. na słupku , nie wiem czy to jest jeszcze usuwane później pytam bo tak mnie nie uczono . A ogólnie super praca :u Napewno widac zagadzam sie ale nam wolno bo nie mamy koszulek :lol: a korekte bym ocenil na jakies 85% co tu pisac ze jest na 100% znasz takiego :D Seba ja tylko spytałem nie odczuj nic złośliwego w tym pytaniu :u Absolutnie nic zlosliwego nei odczuwamy Tomek luzik :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Dowcipnisie :lol: Panie amatorze, pyta totalny amator, szyby na zdjęciach po korekcie są przed czy po czyszczeniu? :) Robota cud malina, niezły przystojniak z tego Leona ;) Czy to jakaś bardziej sportowa wersja Leona? (znaczek na tylnej klapie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Tomasz napisał(a): na audi Q7 i Leonie widać gdzie nie gdzie rysy w leonie np. na słupku Kilka grubych dziadów nieraz się ostanie, dlatego klienci muszą u nas nosić ciemne okulary przeciwsłoneczne ;) Rise and Shine napisał(a): Bardzo fajna praca chłopaki! Dzięki :oops: Rise and Shine napisał(a): Aż nie mogę uwierzyć, bez koszulek, bez polarków? Taki efekt? Nie spodziewałbym się. Teraz wiem dlaczego Seba robi zdjęcia na golasa - żeby było wiadomo, że amator :D Rise and Shine napisał(a): No i najważniejsze - foty coraz lepsze, coraz mniej AMATORSKIE, cholera, musisz się pilnować! :) Jeszcze daaaleka droga przed nami, ale z każdym nowym projektem ciut podnosimy sobie poprzeczkę. Praca daje nam coraz większą satysfakcję, a przez to frajdę mamy nieziemską. JJ. napisał(a): Panie amatorze, pyta totalny amator, szyby na zdjęciach po korekcie są przed czy po czyszczeniu? :) Zdjęcia były robione na raty, na części są jeszcze brudne szyby, na kilku dopatrzyłem się niewykończonych uszczelek ;) JJ. napisał(a): Czy to jakaś bardziej sportowa wersja Leona? (znaczek na tylnej klapie) Sam znaczek podobno dodaje 15 KM, ale tylko właścicielowi :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 JJ. napisał(a): Dowcipnisie :lol: Panie amatorze, pyta totalny amator, szyby na zdjęciach po korekcie są przed czy po czyszczeniu? :) Robota cud malina, niezły przystojniak z tego Leona ;) Czy to jakaś bardziej sportowa wersja Leona? (znaczek na tylnej klapie) JJ myslalem ze czas juz Cie czegos nauczyl ze SNB to firma nisko budzetowa wiec klient dostaje szmate sam i z.... z szybami :lol: Luz jak Polit napisal zdjecia na raty dzis byla aplikacja Aqua Impa suszenie a okna na koncu , aparatem opreuje JAAAA a byklem zajety z Cytryna, ale nastepnym razem poprosimy klient zeby podeslal z gotowymi szybami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Wiedziałem, że u Was klient odwala połowę roboty :lol: :u :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Świetna robota ! Bardzo fajne pomieszczenie, o fotkach to już nie będę pisać ! czym je robiliście, albo raczej jakim aparatem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 JJ. napisał(a): Wiedziałem, że u Was klient odwala połowę roboty :lol: :u :uKurcze wreszcie wpadles na nasz patent, ziom jeszcze podloge przetarl w garazu :mrgreen: SzaKal napisał(a): Świetna robota ! Bardzo fajne pomieszczenie, o fotkach to już nie będę pisać ! czym je robiliście, albo raczej jakim aparatem :D Pomieszczenie jest w trakcie rozowoju i jak na amatorow przypadlo,myjnie pomieszczenie oddzielne nr1, pomieszczenie nr 2 gdzi wykonujemy korekty,pranie itp to jakies 80m, pomieszczenie nr3 miejsce spoczynku gotowych aut w trakcie remontu,ponieszczenie nr 4, sklep biuro zamaskowane ogolny burdel, aparat do zdjec to Nikon D5000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 SNB SWEDEN napisał(a): Nikon D5000 I dwóch fotografów - Dupa1 i Dupa2 :lol: Ale spokojnie, zapisaliśmy się na korespondencyjny kurs fotograficzny dla dzieci w wieku 8-11 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Polit napisał(a): SNB SWEDEN napisał(a): Nikon D5000 I dwóch fotografów - Dupa1 i Dupa2 :lol: Ale spokojnie, zapisaliśmy się na korespondencyjny kurs fotograficzny dla dzieci w wieku 8-11 :lol: Smarku jeden mow za siebie meeeeeeee koza odpalona na wekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rise and Shine Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Panowie, z tego nikosia można takie foty trzaskać że głowa mała. Tylko się w jakiś szeroki kąt do wnętrz zaopatrzcie i będzie pięknie! A kozy jak się sprawują Sebastianie? Ileś tego nakupił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Rise and Shine napisał(a): Panowie, z tego nikosia można takie foty trzaskać że głowa mała. Tylko się w jakiś szeroki kąt do wnętrz zaopatrzcie i będzie pięknie! A kozy jak się sprawują Sebastianie? Ileś tego nakupił? Toc trzaskamy tyle ze Polit sie chowa caly czas i nie pakazuje buzki :lol: Narazie kolego Adamie szt 1 i 3 szt rorow po 1meter ale kuzwa tak daje cieplo ze glowa mala, jeszcze terazki elektryk wjedzie i nowa instalacje robi opd Kerchera HDS to bedzie cipelucha woda na zime :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Jak na dwóch fotografów i amatorów to wyszło całkiem nieźle :u Podobają mi się zdjęcia w słońcu, bardzo fajne ziarno - to jest czarny, czy jakiś grafitowo-czarny etc ? A najbardziej mi się podoba szydera... :lol: :lol: Tak trzymać :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 15 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 szynka napisał(a): Jak na dwóch fotografów i amatorów to wyszło całkiem nieźle :u Podobają mi się zdjęcia w słońcu, bardzo fajne ziarno - to jest czarny, czy jakiś grafitowo-czarny etc ? A najbardziej mi się podoba szydera... :lol: :lol: Tak trzymać :ymapplause: Wiesz tak po lepkach lecimy bo teraz koze na glowie mamy to trzeba sie zwierzyna zajmowac glodna ciagle i meczy :mrgreen: Ja i szydera no jak bym smial :o Tak Seat jest czarny ale mial bardzo duzo niebieskiego ziarna wtraconego i wlasnie pieknie sie eksponowalo w sloncu, ktor sie pojawialo i znikalo na dluuuuugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 SNB SWEDEN napisał(a): jeszcze terazki elektryk wjedzie i nowa instalacje robi No i fuchy mnie pozbawiłeś? :p Fajny Seacik i fajnie wyszedł. Podoba mi się strasznie Leon w tej "budzie" :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Zawsze miałem sentyment do Leonów. Fajnie wychodziły, przyjemnie się je robiło. Seba standardowo zrobiłeś dobrą robotę. Tak trzymać SNB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymoon Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Super praca , bardzo fajne zdjęcia ! Panowie o co chodzi z tymi polarami, koszulkami i tą "szyderą" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 19 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Shymoon napisał(a): Super praca , bardzo fajne zdjęcia ! Panowie o co chodzi z tymi polarami, koszulkami i tą "szyderą" ?A bo My wiemy jakos tak wyszlo :lol: ciezko to tak wytlumaczyc na forum jak sie tego nie sledzie caly czas :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Muszę się wtrącić i zapytać. pisałes że przed myciem auta szamponem (moim ulubionym zresztą Nielsenkiem) ;P a mianowicie czy przed gklinką nałożyłeś na całe auto T&G remover, tzn za pomocą atomizera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi