marctwain Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Bardzo ciekawy produkt. Połączenie wosku z sealantem (wspólne składniki wosku PH i Red Mist.) Z opisu wynika, że znacznie przedłużona trwałość. Dzisiaj założyłem na klapę tylną. Wcześniej poleciałem polerką z pastami s10, s 40. Potem użyłem DG 601 BA-środek w płynie do aplikacji padem. Przygotowuje dodatkowo powierzchnię do lepszego związania wosku lub sealanta. Tak wygląda po zapachu i spolerowaniu. A dodo- ciemne-fioletowe-dlatego nakładałem padem bawełnianym. Brudzi. Wysycha do spolerowania ok 15 min max. Potem schodzi coraz ciężej. Nadaje głębię, dużą w moim odczuciu i blask jak na ciemnej wodzie. Idealny do takich lakierów-ciemnych, zielonych, granatów z tej gamy. Ten blask i głębia jest taka elegancka i dyskretna. Tak to widzę. Zdjęcia poniżej, na razie jedyne, tego nie oddają. Zrobię jutro na słońcu. Jest ekstra wydajny- z tego małego opakowania na całą klapę, pociągnąłem padem delikatnie, 3 razy i zostało jeszcze na padzie. Kropelkuje,na początku jak wosk. Jest twardszy od czystego. O trwałości się przekonamy. Podoba mi się bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Jak może kiedyś przestanie u mnie padać :evil: to też se położę testowo na jakiś kawałek auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Podobno w UK robi furorę, z chęcią zobaczę jak sprawuje się u Nas.. :) Mariusz, zlej go wodą! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Jak wytrzyma dłużej niż 3 tygodnie w deszczu to będzie ciekawy produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Mariusz, Czekamy na test wytrzymałości, jeżeli oczywiście wytrzymasz i nie zdejmiesz go żeby nałożyć coś nowego, co wpadnie Ci w łapska :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Mariusz już dawno o nim zapomniał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zapomniałem, że był. Ale wytrzymał dłużej niż trzy tygodnie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Mam właśnie próbkę i planuję gdzieś niedługo nałożyć na Asterkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Będzie pasował do tego koloru. :u Sam ma kolorek. I aplikator barwi ;) Nie trzymaj za długo do schnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Dzięki za dobre rady :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Witajcie. Wrzucam foty po DJ PH - ale niestety klasycznym, zwykłem PH. Na aucie od 1.04.2011. Przeszedł jedno mycie DJ SN. Zdjęcia przed drugim myciem - auto przykurzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi