Polit Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Obiecałem sobie, że nie będziemy zawalać Was naszymi projektami, ale czasami trafiają się naprawdę ciekawe auta i aż głupio byłoby ich nie pokazywać ;) Tym bardziej, że całość wyszła znośnie :) Mycie: - T&G +MAC124 - szampon SNB - miękka glinka Bilt Hamber - do felg Non acidic wheel cleaner Nielsena - APC SNB Korekta: - nowa pasta, którą testujemy od pewnego czasu - odpowiednik S17 Scholla - zielony korek 3M - Deox 2 SNB - Menzerna Super Finish - pady Flexipads - Flex i Cyclo Wykończenie: - plastiki i uszczelki - Super-A-Sheen Nielsena - szyby - Blue Window Clean Nielsena - opony - Brillance Nielsena - felgi - Wheel Sealant Poorboy'sa - wewnętrzne plastiki - Tyre & Vinyl Dressing SNB - elementy skórzane - wyczyszczone Colorlock Soft Clean i zabezpieczone Gliptone G13 - elementy tekstylne - uprane Nap Low Foam Nielsena i zaimprgnowane Textil-Impregnering LC Lab Na lakier położony cQuartz Inspekcja: Korekta: Aplikacja cQuartz'a: Detale: Gotowe: Dziękujemy za uwagę, Czarek i dwóch Sebastianów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lehto Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 lustereczko powiedz przecie kto jest ..... ;) fantastyczny efekt no i autko też Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit0 Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Elegancko wyszedł ten Prosiak :) Felgi były chromowane czy w polerce na lustro? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Elegancko wyszedł ten Prosiak :) Felgi były chromowane czy w polerce na lustro? Chromowane polerowane Flexem z miekkim padem :D ze 2 gadziny siedzialem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly_marcin Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 To auto :ymdaydream: :ymdaydream: :ymdaydream: Robota gites, czekałem na tą relację :u Z końcówkami od wydechów coś działaliście? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 To auto :ymdaydream: :ymdaydream: :ymdaydream: Robota gites, czekałem na tą relację :u Z końcówkami od wydechów coś działaliście? Tak samo jak z felgami ale jakis efekt mizerny, poczekaj w Poniedzialek wjezdza inne brum brum :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit0 Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Będę w poniedziałek obok Was :) Co teraz wjeżdża, to może wpadnę zobaczyć jeśli warto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Będę w poniedziałek obok Was :) Co teraz wjeżdża, to może wpadnę zobaczyć jeśli warto :)Wiesz co kto lubi Ja mysle ze warto, wpadniesz na jakies zakupy zasilisz kase :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polit Posted November 4, 2011 Author Report Share Posted November 4, 2011 Z końcówkami od wydechów coś działaliście? Końcówki były fabrycznie matowe, więc nasza ingerencja niewiele dała. to może wpadnę zobaczyć jeśli warto :) Biały Golf VI GTI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Z końcówkami od wydechów coś działaliście? Końcówki były fabrycznie matowe, więc nasza ingerencja niewiele dała. to może wpadnę zobaczyć jeśli warto :) Biały Golf VI GTI Ten to wszystko wypapla :twisted: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly_marcin Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Końcówki były fabrycznie matowe, więc nasza ingerencja niewiele dała. Ok, teraz wszystko jasne :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Końcówki były fabrycznie matowe, więc nasza ingerencja niewiele dała. Ok, teraz wszystko jasne :u Mam nadzieje ze dojdzie do spotkania w naszym ala studio 3/12 napalymy koze grylla tyz se pogodomy i bedzie git ,mysle ze pare fajnych mordolcow przyjedzie 8-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golono Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Fajna relacja i przemiana zarazem :) Tylko szkoda ,że nie ma żadnych zdjęć w słońcu już po korekcie :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Fajna relacja i przemiana zarazem :) Tylko szkoda ,że nie ma żadnych zdjęć w słońcu już po korekcie :( Ni echcialo wyjsc nawet zmienialem baterie w pilocie i dupa nic :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Płynący ten lakier a tyłek taki smaczny, jaaaa... 8-) Widzę, że emblemat z maski zdjęty, szkoda, że napisu na klapie nie zdjęliście. Rzuca się to w oczy. Poza tym git jak zwykle :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Ten przedni JJ nie bylo problema ale tylni tak samo jak spryskiwacze na masce experci amerykanscy z NASA przykleili na czarny silikon :( i wyjecie moglo by skonczyc polamaniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Pięknie Seba pięknie, chyba jedno z ostatnich Carrer które mi się podoba :u Ta nowa pasta to ta którą kiedyś od Ciebie dostałem z padem jak się widzieliśmy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Pięknie Seba pięknie, chyba jedno z ostatnich Carrer które mi się podoba :u Ta nowa pasta to ta którą kiedyś od Ciebie dostałem z padem jak się widzieliśmy? Napewno nie bo ta dostalem jakies 2 tygodnie temu od kolegi, sam wiele detali nie znam, wiem ze robiona w PL ale kto dokladnie,gdzie z jakich komponentow :-?? ,dobrze tnie, nie zostawia holo ale tez bardzo szybko znika na lakierze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 A co z Twoją pastą? Zrobiłem nią tylko jeden element w BMW w wakacje ale z tego ci pamiętam też była niczego sobie :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 A co z Twoją pastą? Zrobiłem nią tylko jeden element w BMW w wakacje ale z tego ci pamiętam też była niczego sobie :uTa jest, ale po pzyjezdzie do PL dostalelismy chyba z 5 roznych past polerskich do testow, wychodzi na to ze w PL zaczyna sie to bardzo rozwiajac , fajna i ciekawa pasta z firmy Urban tez dziala, czyli Polak potrafi chyba ze to import z etykieta PL :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 OK. To już nie róbmy OT. Dzięki za info i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Cud, miód i orzeszki, pięknie wyszło, a i sam kolor bardzo przyjemny, o aucie to nie wspominając bo to jedna z piękniejszych 911 jakie wyszły. Good job :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Flz8_0eiXII Co tu duzo mowic widok bajkowy :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Nice Job... widze ze cquartz sie spodobal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Nice Job... widze ze cquartz sie spodobal Fajny jest ale smierdzi nieziemsko jak dla mnie :x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts