Polit Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Obiecałem sobie, że nie będziemy zawalać Was naszymi projektami, ale czasami trafiają się naprawdę ciekawe auta i aż głupio byłoby ich nie pokazywać ;) Tym bardziej, że całość wyszła znośnie :) Mycie: - T&G +MAC124 - szampon SNB - miękka glinka Bilt Hamber - do felg Non acidic wheel cleaner Nielsena - APC SNB Korekta: - nowa pasta, którą testujemy od pewnego czasu - odpowiednik S17 Scholla - zielony korek 3M - Deox 2 SNB - Menzerna Super Finish - pady Flexipads - Flex i Cyclo Wykończenie: - plastiki i uszczelki - Super-A-Sheen Nielsena - szyby - Blue Window Clean Nielsena - opony - Brillance Nielsena - felgi - Wheel Sealant Poorboy'sa - wewnętrzne plastiki - Tyre & Vinyl Dressing SNB - elementy skórzane - wyczyszczone Colorlock Soft Clean i zabezpieczone Gliptone G13 - elementy tekstylne - uprane Nap Low Foam Nielsena i zaimprgnowane Textil-Impregnering LC Lab Na lakier położony cQuartz Inspekcja: Korekta: Aplikacja cQuartz'a: Detale: Gotowe: Dziękujemy za uwagę, Czarek i dwóch Sebastianów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 lustereczko powiedz przecie kto jest ..... ;) fantastyczny efekt no i autko też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vit0 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Elegancko wyszedł ten Prosiak :) Felgi były chromowane czy w polerce na lustro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Vit0 napisał(a): Elegancko wyszedł ten Prosiak :) Felgi były chromowane czy w polerce na lustro? Chromowane polerowane Flexem z miekkim padem :D ze 2 gadziny siedzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 To auto :ymdaydream: :ymdaydream: :ymdaydream: Robota gites, czekałem na tą relację :u Z końcówkami od wydechów coś działaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 maly_marcin napisał(a): To auto :ymdaydream: :ymdaydream: :ymdaydream: Robota gites, czekałem na tą relację :u Z końcówkami od wydechów coś działaliście? Tak samo jak z felgami ale jakis efekt mizerny, poczekaj w Poniedzialek wjezdza inne brum brum :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vit0 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Będę w poniedziałek obok Was :) Co teraz wjeżdża, to może wpadnę zobaczyć jeśli warto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Vit0 napisał(a): Będę w poniedziałek obok Was :) Co teraz wjeżdża, to może wpadnę zobaczyć jeśli warto :)Wiesz co kto lubi Ja mysle ze warto, wpadniesz na jakies zakupy zasilisz kase :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 maly_marcin napisał(a): Z końcówkami od wydechów coś działaliście? Końcówki były fabrycznie matowe, więc nasza ingerencja niewiele dała. Vit0 napisał(a): to może wpadnę zobaczyć jeśli warto :) Biały Golf VI GTI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Polit napisał(a): maly_marcin napisał(a): Z końcówkami od wydechów coś działaliście? Końcówki były fabrycznie matowe, więc nasza ingerencja niewiele dała. Vit0 napisał(a): to może wpadnę zobaczyć jeśli warto :) Biały Golf VI GTI Ten to wszystko wypapla :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Polit napisał(a): Końcówki były fabrycznie matowe, więc nasza ingerencja niewiele dała. Ok, teraz wszystko jasne :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 maly_marcin napisał(a): Polit napisał(a): Końcówki były fabrycznie matowe, więc nasza ingerencja niewiele dała. Ok, teraz wszystko jasne :u Mam nadzieje ze dojdzie do spotkania w naszym ala studio 3/12 napalymy koze grylla tyz se pogodomy i bedzie git ,mysle ze pare fajnych mordolcow przyjedzie 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Fajna relacja i przemiana zarazem :) Tylko szkoda ,że nie ma żadnych zdjęć w słońcu już po korekcie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Golono napisał(a): Fajna relacja i przemiana zarazem :) Tylko szkoda ,że nie ma żadnych zdjęć w słońcu już po korekcie :( Ni echcialo wyjsc nawet zmienialem baterie w pilocie i dupa nic :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Płynący ten lakier a tyłek taki smaczny, jaaaa... 8-) Widzę, że emblemat z maski zdjęty, szkoda, że napisu na klapie nie zdjęliście. Rzuca się to w oczy. Poza tym git jak zwykle :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Ten przedni JJ nie bylo problema ale tylni tak samo jak spryskiwacze na masce experci amerykanscy z NASA przykleili na czarny silikon :( i wyjecie moglo by skonczyc polamaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Pięknie Seba pięknie, chyba jedno z ostatnich Carrer które mi się podoba :u Ta nowa pasta to ta którą kiedyś od Ciebie dostałem z padem jak się widzieliśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 mar_1981 napisał(a): Pięknie Seba pięknie, chyba jedno z ostatnich Carrer które mi się podoba :u Ta nowa pasta to ta którą kiedyś od Ciebie dostałem z padem jak się widzieliśmy? Napewno nie bo ta dostalem jakies 2 tygodnie temu od kolegi, sam wiele detali nie znam, wiem ze robiona w PL ale kto dokladnie,gdzie z jakich komponentow :-?? ,dobrze tnie, nie zostawia holo ale tez bardzo szybko znika na lakierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 A co z Twoją pastą? Zrobiłem nią tylko jeden element w BMW w wakacje ale z tego ci pamiętam też była niczego sobie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 mar_1981 napisał(a): A co z Twoją pastą? Zrobiłem nią tylko jeden element w BMW w wakacje ale z tego ci pamiętam też była niczego sobie :uTa jest, ale po pzyjezdzie do PL dostalelismy chyba z 5 roznych past polerskich do testow, wychodzi na to ze w PL zaczyna sie to bardzo rozwiajac , fajna i ciekawa pasta z firmy Urban tez dziala, czyli Polak potrafi chyba ze to import z etykieta PL :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 OK. To już nie róbmy OT. Dzięki za info i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Cud, miód i orzeszki, pięknie wyszło, a i sam kolor bardzo przyjemny, o aucie to nie wspominając bo to jedna z piękniejszych 911 jakie wyszły. Good job :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Flz8_0eiXII Co tu duzo mowic widok bajkowy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Nice Job... widze ze cquartz sie spodobal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 s.martino napisał(a): Nice Job... widze ze cquartz sie spodobal Fajny jest ale smierdzi nieziemsko jak dla mnie :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi