s.martino Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgadza sie.Ten smrod to to odrzuca...ale za to wynik :u Kliknij do Cquartz'a czy jakiejs poziomki,cytryny czy wisni ci nie dodadza :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Collinite lepiej wodę odprowadza :o) :o) ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Przez Was mam coraz większą ochotę na Cquartza B-) :ymdaydream: Piękny widok :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Brawo Chłopaki ! Zacna praca jak i same autko. Seba co to masz za magiczną opaskę ? Ręka Cie boli... prawa ... koza... hmmm ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Sebba tylko dlaczego użyłeś śliskiej wody?? Ciekawe czy na normalnej zakamienionej efekt byłby podobny .... :ymcowboy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Dzisiaj zmontowałem swój pierwszy filmik: http://vimeo.com/31814919 Proszę się nie śmiać, muszę się jeszcze sporo nauczyć w tej kwestii (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Do Spielberg'a trochę Ci brakuje ale trening czyni mistrza ;) P.S. Tylko w Polańskiego się nie baw (i nie mieszaj w to kozy) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Musicie pić więcej bo coś Polit ręce ci latają jak byś miał smake na piwo :mrgreen: Wolniej dużo wolniej jedz tym zenitem i od początku do końca auta a nie sie kołyszesz w miejscu :f to na tyle :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Myślałem że uda mi się przyczepić do tylnego napisu, ale potem zobaczyłem ze jest elegancko doczyszczony. Hmm no cóż zatem czepiam się bo nie ma znaczka z przodu :-) Ładny kolorek, fajne zdjęcia. Praca na + ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Przydałby Ci się steadycam jakiś, taki stabilizator :D ...albo chociaż taki trick ;) whMBaQWaRro ...autko piękne :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Polit, przydałby Ci się steadycam jakiś, taki stabilizator :D ...albo chociaż taki trick ;) whMBaQWaRro ...autko piękne :u Juz kuoilismy tylko pewnie kurier jutro dojedzie :) a stoi nadal autko z literka RRRRRRRRRRRRRRR i czeka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Pewnie Renault :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi