Jankos Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Witajcie, Koledzy mam pytanie czy po malowaniu kołpaków bezbarnym lakierem. Czym mógłbym najefewktywnej je spolerować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Hmm... no ale po co ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgaduje że masz skóre na tym bezbarwnym i chcesz je wygładzić, więc jakiś papier wodny 2000,2500,3000 i polerka jak w przypadku lakieru na aucie, tyle że trzeba uważać by nie przegrzać plastiku... (no chyba że się mylę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Heh no własnie, to samo pytanie zadałem koledze który prosił aby zapytał specjalistów w tej dziedzinie, sam mu się dziwiłem kiedy chciał abym udostępnił mu pasty polerskie...ale ja mam jedynie Megsa RC i Menzerny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Tylko kołpaki mają masę górek wnęk i teraz jeżeli miałeś już przyjemność polerownia zmatowanego elementu to wiesz ile to jest pracy ,a wiadomo zawszę możesz wpaść w bazę lub podkład .Moim zdaniem gra nie warta świeczki :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 jacek wiesz nie wiem jak te kołpaki wyglądają bo to kolega prosił o poradę nie bardzo wiedziałem co mu powiedzieć więc zwracam się do "wyroczni" :) - czyli do was. Tylko teraz tak czy bawic się z Megsem RC czy od razu wpaść maszynką po papierze używając np: Menz 4000 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Tylko kołpaki mają masę górek wnęk i teraz jeżeli miałeś już przyjemność polerownia zmatowanego elementu to wiesz ile to jest pracy ,a wiadomo zawszę możesz wpaść w bazę lub podkład .Moim zdaniem gra nie warta świeczki :roll:To po pierwsze primo Heh no własnie, to samo pytanie zadałem koledze który prosił aby zapytał specjalistów w tej dziedzinie, sam mu się dziwiłem kiedy chciał abym udostępnił mu pasty polerskie...ale ja mam jedynie Megsa RC i MenzernyPo drugie primo nie lepiej udostępnić pasty do korekty - jak już masz coś robić ? A po trzecie primo ultimo po co zakładać kołpaki na zimę ? Nie dość że śnieg dostaję się do środka to za rok trzeba malować felgi - jeżeli te kołpaki mają oczywiście iść na zimę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Ale własnie w tym rzecz ze ja mu dam sprzęt a on już się z tym będzie bujał, czyli pasty + polerka tylko kwestia czy padami to robić, czarnym, pomarańczem czy żóltym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 nie dawaj mu swojego sprzętu :lol: :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Ale bez jaj panowie wy sobie sami robicie z tymi kołpakami problem a jak wleci w baze to znowu malowanie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Na zimę najlepsze alusy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Na zimę najlepsze alusy :mrgreen: polerowane :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 nie dawaj mu swojego sprzętu :lol: :u why? nie no ja tylko zapytałem czy jest sens czy mam go uświadomić żeby nic nie polerował... czy moze wpierw: zrobić fotki i dać wam do oceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Pokaż mu tak I powiedz żeby sobie dał spokój ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Mnie przekonałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Tak mu nie powiem jedynie moge mu wysłać takiego gifa mmsem ;) albo odegrać taką scenkę :P dzięki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi