Jankos Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Witajcie, Koledzy mam pytanie czy po malowaniu kołpaków bezbarnym lakierem. Czym mógłbym najefewktywnej je spolerować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Hmm... no ale po co ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Zgaduje że masz skóre na tym bezbarwnym i chcesz je wygładzić, więc jakiś papier wodny 2000,2500,3000 i polerka jak w przypadku lakieru na aucie, tyle że trzeba uważać by nie przegrzać plastiku... (no chyba że się mylę) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankos Posted November 9, 2011 Author Report Share Posted November 9, 2011 Heh no własnie, to samo pytanie zadałem koledze który prosił aby zapytał specjalistów w tej dziedzinie, sam mu się dziwiłem kiedy chciał abym udostępnił mu pasty polerskie...ale ja mam jedynie Megsa RC i Menzerny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Tylko kołpaki mają masę górek wnęk i teraz jeżeli miałeś już przyjemność polerownia zmatowanego elementu to wiesz ile to jest pracy ,a wiadomo zawszę możesz wpaść w bazę lub podkład .Moim zdaniem gra nie warta świeczki :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankos Posted November 9, 2011 Author Report Share Posted November 9, 2011 jacek wiesz nie wiem jak te kołpaki wyglądają bo to kolega prosił o poradę nie bardzo wiedziałem co mu powiedzieć więc zwracam się do "wyroczni" :) - czyli do was. Tylko teraz tak czy bawic się z Megsem RC czy od razu wpaść maszynką po papierze używając np: Menz 4000 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Tylko kołpaki mają masę górek wnęk i teraz jeżeli miałeś już przyjemność polerownia zmatowanego elementu to wiesz ile to jest pracy ,a wiadomo zawszę możesz wpaść w bazę lub podkład .Moim zdaniem gra nie warta świeczki :roll:To po pierwsze primo Heh no własnie, to samo pytanie zadałem koledze który prosił aby zapytał specjalistów w tej dziedzinie, sam mu się dziwiłem kiedy chciał abym udostępnił mu pasty polerskie...ale ja mam jedynie Megsa RC i MenzernyPo drugie primo nie lepiej udostępnić pasty do korekty - jak już masz coś robić ? A po trzecie primo ultimo po co zakładać kołpaki na zimę ? Nie dość że śnieg dostaję się do środka to za rok trzeba malować felgi - jeżeli te kołpaki mają oczywiście iść na zimę ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankos Posted November 9, 2011 Author Report Share Posted November 9, 2011 Ale własnie w tym rzecz ze ja mu dam sprzęt a on już się z tym będzie bujał, czyli pasty + polerka tylko kwestia czy padami to robić, czarnym, pomarańczem czy żóltym? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianese Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 nie dawaj mu swojego sprzętu :lol: :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Ale bez jaj panowie wy sobie sami robicie z tymi kołpakami problem a jak wleci w baze to znowu malowanie :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Na zimę najlepsze alusy :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Na zimę najlepsze alusy :mrgreen: polerowane :mrgreen: :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankos Posted November 9, 2011 Author Report Share Posted November 9, 2011 nie dawaj mu swojego sprzętu :lol: :u why? nie no ja tylko zapytałem czy jest sens czy mam go uświadomić żeby nic nie polerował... czy moze wpierw: zrobić fotki i dać wam do oceny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Pokaż mu tak I powiedz żeby sobie dał spokój ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek_gti Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Mnie przekonałeś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankos Posted November 9, 2011 Author Report Share Posted November 9, 2011 Tak mu nie powiem jedynie moge mu wysłać takiego gifa mmsem ;) albo odegrać taką scenkę :P dzięki Panowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts