Darfe Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Cześć wszystkim, Z tego co widzę, to tak jak niektórzy przyszedłem z innego forum:) Po zagłębieniu się w tematy zauważyłem, że atmosfera u Was jest znacznie przyjemniejsza. Mam takie wrażenie jakbyście wszyscy się znali od dawna i razem od dzieciaka w piłę pod blokiem grali:) Od małego pomagałem ojcu przy czyszczeniu poloneza, nysy czy dużego fiata potem przewijały się jakieś inne rodzinne autka. Teraz od 5 lat jak mam już swoje to sąsiedzi uważają mnie za wariata bo ciągle przy aucie siedzę i coś pucuję, a rodzina nie chce moim autem jeździć bo się boją ze coś pobrudzą:) Co prawda nie zawsze robiłem to ze sztuką detalingu, ale starałem się jak mogłem. Cała masa marketowych wynalazków nanoszona na auto kiedyś wg mnie dawała radę. Teraz już się trochę nauczyłem i stosuję inne środki. Jak będzie chwila czasu to cyknę fotkę mojego malutkiego "arsenału" Nie mam jeszcze wszystkiego co bym chciał, ale powoli kolekcja się rozrasta. Studiuję mechanikę i budowę maszyn, a konkretnie kończę ją studiować bo trzeba się tylko (albo i aż) obronić. Autem, nad którym się pastwię jest leciwa już Honda Civic VIgen z silnikiem 1,5 114km. Jest z grudnia 95 i jest to zupełny początek produkcji tej generacji. Niestety obydwie fotki robione komórką. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 To witamy na naszym podwórku :D Koleżanka Hania bardzo przyjemna :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Mam takie wrażenie jakbyście wszyscy się znali od dawna i razem od dzieciaka w piłę pod blokiem grali:)Hehe, jakbym siebie słyszał :D Na prawdę jest tutaj miło, aż dziwne, że nikt tutaj "nie kwasi" :lol: Pozdrawiam hondziarzu jeden! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Serdecznie witamy w naszych amatorskich progach smarowania aut smarem i malowania felg szpreyem :lol: Jak kolega nowy to trzeba to opić :ymparty: i dał takie miłe opinie Serdecznie witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 czesc :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 To w morde :shock: ale sie rozpisal na powitanie chyba stanowisko Soprano przejmiesz :D Milego pobytu zycze :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darfe Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Jeszcze nie wiem kto to Soprano :) Faktycznie się troszkę rozpisałem.., ale przynajmniej w małym zalążku wiece z kim macie do czynienia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Jeszcze nie wiem kto to Soprano :) Faktycznie się troszkę rozpisałem.., ale przynajmniej w małym zalążku wiece z kim macie do czynienia :)Tak tak wrazie co wplate prosze kierwac na moje konto :lol: A Soprano byl ale sie zmyl :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Mam takie wrażenie jakbyście wszyscy się znali od dawna i razem od dzieciaka w piłę pod blokiem graliPod blokiem byliśmy, ale w piłkę nie graliśmy.. http://www.detailingclub.pl/download/file.php?avatar=308_1299164076.gif :lol: Bardzo sympatyczne przywitanie Darek, czuj się jak u siebie, pokazuj arsenał, pisz, pytaj, czytaj, jesteśmy otwarci na nowych a tym bardziej aktywnych użytkowników :ymhug: Hondzia piękna, sam choruje na te starsze (IV, V, VI) generacje.. :ymdaydream: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Witamy na forum. Ładna Hondzia i zacny kolor by uzyskać fajne efekty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darfe Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Efekty pracy faktycznie widac, ale ciezko utrzymac dobry wyglad bo lakier bardzo szybko sie rysuje i mocno widac kurz i brud. Zaopatrzylem sie ostatnio w Track Claw, bo ponoc auto najmniej sie kurzy i brudzi jak jest nalozony. Zobaczymy na wiosne ile w tym prawdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 też jestem zdania jak JJ. Pod blokiem byliśmy, ale w piłkę nie graliśmy.. Obrazek :lol: Także Witamy serdecznie- po jednym na powitanie :D :mrgreen: :u aa i jeszcze skąd jesteś ? PS. Potrafisz nas połechtać przyjemnym wstępem :ymdaydream: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuniwheels Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Witamy bardzo serdecznie :) Ciesz się razem z nami i dziel się informacjami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Witaj Darku ;) Już jestem w fanklubie Twojej hondy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Cześć Darek, Jedno z fajniejszych przywitań na forum :f Jest tu nas mała garstka aktywnych userów, ludzi przyjaznych, z poczuciem humoru wiec i atmosfera "rodzinna" . Aaaaaa.... zapomniałem jest też koza =)) Rano serwujemy sobie ~o) a wieczorami czasem i coś mocniejszego się znajdzie :lol: Wpadnij czasem: http://www.detailingclub.pl/viewtopic.php?f=19&t=1306&p=44131#p44131 Masz Hondę w "jedynym słusznym" detailingowo kolorze, to będziesz se mógł pogadać z niejakim Szynką, fajny z niego facio :u Miękki lakier na tej marce to powszechny, międzynarodowy problem. :mrgreen: Napisz skąd jesteś :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Witamy na forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darfe Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Tak się rozpisałem w pierwszym poście, a faktycznie nie napisałem skąd jestem i w profilu też nie uzupełniłem:) Jestem z Bydgoszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Tak się rozpisałem w pierwszym poście, a faktycznie nie napisałem skąd jestem i w profilu też nie uzupełniłem:) Jestem z Bydgoszczy.Phi to blizutko masz do nas :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 No to kolejny z kuj-pom ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Witamy na forum Hondziarza! Nareszcie, że tak powiem ;) Czytaj, pisz i popijaj razem z nami :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi