sprinter Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Od momentu jak znalazłem to forum troszkę stuffu udało się ukulać, jedne oficjalnie jedne po kryjomu, nieraz na piwo brakło ale siuwax był :D Do tego jeszcze jakieś spryskiwacze, halogen przenośny, szczotki do felg, wiadra, myjka B&D PW1700 Supreme :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Kolekcja fajna ale bardzo mnie zasmuciles "na piwko zabraklo" :-o :-o [-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Akurat przeważnie znalazła się jakaś duszyczka, która poratowała mnie, bo widziała, że moje skrzywienie jest nieuleczalne :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Jak już mówiliśmy kiedyś, zbieractwo jest nie uleczalne jeżeli chodzi o kosmetyki ;) Co to jest ten Tersus? I co to za niebieski ogór w słoiku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Tersus w pudełku to presprey PR101 a w słoiku EX850 do ekstrakcji, a reszta po lewej to odplamiacze na różne, dziwne plamy 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Zestawik niczego sobie :u Można nim fajnie auto ogarnąć z zewnątrz i w środku :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Kolejna paka dzisiaj dotarła 8-) Szału ni ma, ale zawsze humor poprawiony :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 napisz zas jak sie sprawuje ta poduszeczka a'la wash pudel :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Ta darmowa przesyłka to zło hehe bo kusi za bardzo :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Tej 101-dynki nie odsprzedalbys troche? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Przyjemny zestaw ;) Swoją drogą mógłbyś mi coś napisać o tym wosku Meguiar`s Gold Class - zbieram opinie na jego temat ale niestety nikt mi o nim nic sensownego nie powiedział dlatego mam nadzieję, że Ty coś napiszesz :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 napisz zas jak sie sprawuje ta poduszeczka a'la wash pudel :f Jak pogoda pozwoli to na weekend go będę testował, bo sam jestem ciekaw jak się będzie zachowywał, rękawica już swoje umyła a od zawsze i tak lubiałem gąbki :lol: Tej 101-dynki nie odsprzedalbys troche? :) Raczej marnie, bo troche jej schodzi jak trafi się jakiś ufajdaniec lub sofa po "przejściach" ;) Przyjemny zestaw ;) Swoją drogą mógłbyś mi coś napisać o tym wosku Meguiar`s Gold Class - zbieram opinie na jego temat ale niestety nikt mi o nim nic sensownego nie powiedział dlatego mam nadzieję, że Ty coś napiszesz :-bd Gold Classa dopiero raz przesmarowałem auto i z tego co wiem to jakiś długodystansowiec nie jest, za to efekt na czarnym jest świetny :shock: Dostałem go za 6pak browarka od kumpla, także nawet jakby tydziń trzymał to byłby grzech go nie wziąć :D Rozmawiałem z Mariuszem z SCS i z tego co mi rzekł chłopina to GC nawet w jakimś stopniu maskuje ryski i bardzo ładnie przyciemnia lakier ;) Dodam, że pod wosk dawałem UDS z AG i pewnie w jakimś stopniu osłabi wosk, bo nie wiem jaki byłby dedykowany pod niego cleaner :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 ale a tego co wiem to PR 101 jest dosc wydajny,zreszta to domena Tersusa. No nic kupie sobie kilowke na probe. A Prochemu uzywales moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Tak wydajny jest, tylko nieraz tergo prespreya idzie, żeby ufajdańca doprać a wydajność jest 15ml na litr, także idzie szybciej niż EX850. Prochemu nie używałem, jeszcze, bo przy zakupie puzzi od razu wziąłem Tersusa no i Prochem jest droższy a wydajność taka sama jak Tersus ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Mały update po zamówieniu u naszego forumowego Dziadka :lol: Dziękować za podarki :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 napisz zas jak sie sprawuje ta poduszeczka a'la wash pudel :f Umyłem 2 razy auto, ale jak długo nie dałem się przekonać do rękawicy tak teraz każda inna forma wydaje mi się szatańskim wybrykiem :lol: Jak się nie sprzeda, to zostawię tacie do mycia, bo jego gąbka z frędzlami się już domaga pójścia na 2 strone świata gąbek 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Fresh stuff from OSConcepts :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Promocje kusiły :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Mówiłem sobie stanowczo dość !!! Sam siebie okłamuję... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Nowy rok to można :lol: Lare epl-11? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Si Panie, udało się wychaczyć po cenie z zeszłego roku, to aż żal było nie brać, tymbardziej że Silverline poszedł od reki a na Makite mnie jeszcze nie stać :ympeace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Ciekawa maszyna właśnie i dobra opcja bo nie waży tyle co makita, a i cena przystępna bardzo, niech służy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Kolejna paka dzisiaj dotarła 8-) Szału ni ma, ale zawsze humor poprawiony :lol: Gąbka od RaceGlaze? I jak się nią myje? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Gąbkaod Mariusza z SCS, umyłem nią może 2 razy auto, ale jednak pozostałem przy rękawicy jakoś się bardziej przyzwyczaiłem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Jedne z ostatnich zakupów 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi