Jump to content

Stuff by Sprinter

sprinter

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

napisz zas jak sie sprawuje ta poduszeczka a'la wash pudel :f

Jak pogoda pozwoli to na weekend go będę testował, bo sam jestem ciekaw jak się będzie zachowywał, rękawica już swoje umyła a od zawsze i tak lubiałem gąbki :lol:

Tej 101-dynki nie odsprzedalbys troche? :)

Raczej marnie, bo troche jej schodzi jak trafi się jakiś ufajdaniec lub sofa po "przejściach" ;)

Przyjemny zestaw ;) Swoją drogą mógłbyś mi coś napisać o tym wosku Meguiar`s Gold Class - zbieram opinie na jego temat ale niestety nikt mi o nim nic sensownego nie powiedział dlatego mam nadzieję, że Ty coś napiszesz :-bd

Gold Classa dopiero raz przesmarowałem auto i z tego co wiem to jakiś długodystansowiec nie jest, za to efekt na czarnym jest świetny :shock:

Dostałem go za 6pak browarka od kumpla, także nawet jakby tydziń trzymał to byłby grzech go nie wziąć :D Rozmawiałem z Mariuszem z SCS i z tego co mi rzekł chłopina to GC nawet w jakimś stopniu maskuje ryski i bardzo ładnie przyciemnia lakier ;) Dodam, że pod wosk dawałem UDS z AG i pewnie w jakimś stopniu osłabi wosk, bo nie wiem jaki byłby dedykowany pod niego cleaner :-?

Tak wydajny jest, tylko nieraz tergo prespreya idzie, żeby ufajdańca doprać a wydajność jest 15ml na litr, także idzie szybciej niż EX850. Prochemu nie używałem, jeszcze, bo przy zakupie puzzi od razu wziąłem Tersusa no i Prochem jest droższy a wydajność taka sama jak Tersus ;)

• 3 weeks later...

napisz zas jak sie sprawuje ta poduszeczka a'la wash pudel :f

Umyłem 2 razy auto, ale jak długo nie dałem się przekonać do rękawicy tak teraz każda inna forma wydaje mi się szatańskim wybrykiem :lol:

Jak się nie sprzeda, to zostawię tacie do mycia, bo jego gąbka z frędzlami się już domaga pójścia na 2 strone świata gąbek 8-}

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...