sprinter Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Jedne z ostatnich zakupów :f Brakuje na fotach jednej buteleczki PET 0,5l bo jest w niej APC Megsa, koreczka szlifierskiego z papierkami od Flexipads, Blue Gel od ValetPro i Decon Gel od Wolfa :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Wojtek, widzę, że nieźle tapicerki przerabiasz :u Aż tak podoba Ci się RM 760? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Fajno...tylko tak sie zastanawiam...to glaze to do butelki po ludwiku przelali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Wojtek, widzę, że nieźle tapicerki przerabiasz :u Aż tak podoba Ci się RM 760? Przyzwyczaiłem się już do tego proszku i daje rade w połączeniu z prochemem Power Burst robi robotę :u Fajno...tylko tak sie zastanawiam...to glaze to do butelki po ludwiku przelali. No też mi się ta butelka średnio podoba, ale cóż :roll: Ważne, że efekty są fajne po nim a nieraz są jakieś "napady" co za 2h klient będzie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Jasne Wojtek ze wazne co w srodku...ale oko tez chce sie pocieszyc troche. A to rm 760 to co to jest, ja nie praktyczny :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkinss Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 A to rm 760 to co to jest, ja nie praktyczny :? Proszek do prania tapicerek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Dzieki Mariusz. Wiem ze glupie pytanie...ale jak sie urzywa? w wodzie rozpuszcza? do ekstarcyjnego odkurzacz czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 w wodzie rozpuszcza? do ekstarcyjnego odkurzacz czy co?Dokładnie tak. Jest to po rozpuszczeniu roztwór ekstrakcyjny. Nie kupuj zapomnij o tym :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkinss Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Ja dostałem z odkurzaczem więc do moich nie zapuszczonych autek wystarcza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Za dobrą cenę wychaczyłem, więc grzech było nie brać ;) A "czarną robotę", głównie busy, jak już wcześniej wspomniałem robi presprey Prochem i Tenzi Top Perfekt, SRT :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 w wodzie rozpuszcza? do ekstarcyjnego odkurzacz czy co?Dokładnie tak. Jest to po rozpuszczeniu roztwór ekstrakcyjny. Nie kupuj zapomnij o tym :f Co polecasz zamiast tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 tersusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Witam mam pytanie o ten sprytny weżyk z niebieskimi końcówkami co leży na Puzzim,jaka to firma i gdzie go ewentualnie można kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janeczek Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Ta końcówka do odkurzacza była swojego czasu w Lidlu cena 10-12zł, ja tam kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 ja tam kupiłemJa też :D Na początku troszkę mi głupio było że to market ale jak zobaczyłem tę samą w pewnym Studio gdzie korekta kosztuje 2k to mi się nastrój poprawił :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr320 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 ładna kolekcja chemii jak i maszynek.. :u jak ja bym chciał puzziego.. =p~ =p~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 ładna kolekcja chemii jak i maszynek..To fakt :u jak ja bym chciał puzziego..Na auta w domu czy na "przemysłówkę"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Powoli się przymierzam do jakiegoś sprzetu z podgrzewaniem wody, bo jesienią i zimą troche mnie wkurza jak szybko stygnie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Wojtku to pewnie skonczy się na Tarsusie albo Santoemma...mnie na to nie stać ale gdyby...kupiłbym, Guru tapicerek poleca ( Kanar) więc....kupować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Tarsusie albo Santoemma... :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr320 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 jak ja bym chciał puzziego..Na auta w domu czy na "przemysłówkę"? raczej do domowych prac, no i wiadomo komuś też oczywiście można by było wypucować autko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Ja mam taką grzałkę jak do gotowania wody w szklance tylko 5 razy większą. Sprawdza się idealnie w Puzzim.Tylko to jest jakiś Ruski antyk i nie wiem czy do dostania teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Ja mam taką grzałkę jak do gotowania wody w szklance tylko 5 razy większą. Sprawdza się idealnie w Puzzim.Tylko to jest jakiś Ruski antyk i nie wiem czy do dostania teraz. Też już o takim patencie myślałem, ale najlepsza by była z termostatem a to już problem jest :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Można by jakąś czasówkę zamontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Wojtek, idź do zoologicznego, dostaniesz w grzałkę w postaci szklanej laski/rurki oraz termostat z czujnikiem który wkładasz do wody :u Albo kupisz zestaw albo sam termostat. Proponuje tylko ten drugi, Twoja grzałka na pewno szybciej podgrzeje wodę :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi