sprinter Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Ostatnio dotarło troche chemii do prania, ale to każdy wie co i jak :lol: Tego zawodnika raczej nie muszę przedstawiać :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 No wiesz jak by nie nalepka to może to być Cream, Japon.... ;) Good Work! A teraz....wąchamy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 A teraz....wąchamy Kilka razy na dzień :u :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Kilka nowych fantów, w tym wygrana w konkusie fb Shiny Garage :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 A coś Ty tak szczotę już wykrzywił? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Krzywa to ona dopiero bedzie jak pójdzie w ruch :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ta szczotka do butelek to oprócz tego że jest zrobiona z mielonego smerfa to coś warta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Długa giętka i można ją formować :u Miałem już kilka szczotek, ale ta mi podpasiła najbardziej do bierzącego mycia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 można ją formowaćPo 10 razie pęka czy nadal działa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Nie powiem Ci Piter, bo kilka razy u Patryka na myjni nią działałem i dlatego sam kupiłem,zresztą on też już ją ma dłuższy czas, zobaczymy co się będzie działo w trakcie prac :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Hello update :lol: Do wiosny już ni długo a tu trzeba było do teściów jakąś myjkę kupić i tak trafiłem na okaz z takimi gratisami :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 A gdzie takie gratisy dodają? Powiedz to też zakupię.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Na allegro :u W opisie było, że 5l piany w gratisie i jakieś kosmetyki to się wiele nie zastanawiałem, tylko pianownicę muszę dokupić jakąś konkretną z PA albo Technic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 No no 5L bardzo dobrej piany piechotą nie chodzi :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Chyba nawet wiem od kogo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Ja też ;) Jakbym miał kilka stówek wolnych to też bym się nie zastanawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Super zestawik :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Hello update Do wiosny już ni długo a tu trzeba było do teściów jakąś myjkę kupić i tak trafiłem na okaz z takimi gratisamiTo się nazywa okazja :u tylko pianownicę muszę dokupić jakąś konkretną z PA albo Technic no ja myślę :mrgreen: Ta która jest w zestawie nadaje się do.... opryskiwania auta mlekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 kwiatki lepiej podlej :D ino nie pianom :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 ALe wam dobrze...u mnie gratisow nie daja :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Ta która jest w zestawie nadaje się do.... opryskiwania auta mlekiem Dokładnie, na dniach ląduje na allegro :u kwiatki lepiej podlej ino nie pianom Kwiatki podlane kranówką :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 :oops: ;;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 :oops: ;;) :u Parownica dobra rzecz :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Na bogato :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Do Lavora i Karchera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi