marctwain Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Nałożyłem wczoraj na volvo. Nakłada się normalnie, jak płynny sealant. Ja zrobiłem padem gąbkowym, można maszynowo na finiszowym. Lakier przygotowałem maszynowo padem czarnym waflowym i użyłem DG Cleaner and polsih 101. Odczekałem około 30 min do polerowania mf pierwszych elementów. Zbiera się dobrze, najpierw zwykłą mf megsa potem drugi raz puszystym eurowem. Kolor ma żółty, pachnie chemicznie.ale nie drażniąco-po niemiecku. I taki daje połysk. Ostry i jasny, niezłamany jak czasem przy woskach. Ma pewne właściwości wypełniające. i wolę robić na ciemnych lakierach, są wdzięczniejsze jeśli chodzi o efekt. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Super efekt. Nawiasem mówiąc to fajne to Twoje uterenowione volvo.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 31 Maja 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Jakieś kropelki może ?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Kropelkuje ładnie, na okrągła jak wosk. I odpływ bardzo dobry. Sezonuje się moim zdaniem po 24h, po dotyku-nabrał dużo większej śliskości. Chyba 2 warstwę nałożę. http://www.youtube.com/watch?v=4WcA_RxmGrc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Siedzi dalej. Całkiem dobrze. :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 :o :shock: To dość wytrzymały musi być... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Mariusz, czy produkt jest faktycznie wart swojej ceny? Kiedyś bardzo chciałem go mieć, ale cały czas stopowała mnie cena, tak samo jak w przypadku Zaino. Teraz jest więcej firm i większy wybór...i teraz już bym się bardziej zastanawiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 16 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Jest wart każdej wydanej złotówki. Jeszcze siedzi. ;) Tak trwałego nie spotkałem jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi