marctwain Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 Nałożyłem wczoraj na volvo. Nakłada się normalnie, jak płynny sealant. Ja zrobiłem padem gąbkowym, można maszynowo na finiszowym. Lakier przygotowałem maszynowo padem czarnym waflowym i użyłem DG Cleaner and polsih 101. Odczekałem około 30 min do polerowania mf pierwszych elementów. Zbiera się dobrze, najpierw zwykłą mf megsa potem drugi raz puszystym eurowem. Kolor ma żółty, pachnie chemicznie.ale nie drażniąco-po niemiecku. I taki daje połysk. Ostry i jasny, niezłamany jak czasem przy woskach. Ma pewne właściwości wypełniające. i wolę robić na ciemnych lakierach, są wdzięczniejsze jeśli chodzi o efekt. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19Urban94 Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 Super efekt. Nawiasem mówiąc to fajne to Twoje uterenowione volvo.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator nox Posted May 31, 2010 Administrator Report Share Posted May 31, 2010 Jakieś kropelki może ?? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted June 4, 2010 Author Report Share Posted June 4, 2010 Kropelkuje ładnie, na okrągła jak wosk. I odpływ bardzo dobry. Sezonuje się moim zdaniem po 24h, po dotyku-nabrał dużo większej śliskości. Chyba 2 warstwę nałożę. http://www.youtube.com/watch?v=4WcA_RxmGrc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted September 4, 2010 Author Report Share Posted September 4, 2010 Siedzi dalej. Całkiem dobrze. :shock: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19Urban94 Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 :o :shock: To dość wytrzymały musi być... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalMagnes Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 Mariusz, czy produkt jest faktycznie wart swojej ceny? Kiedyś bardzo chciałem go mieć, ale cały czas stopowała mnie cena, tak samo jak w przypadku Zaino. Teraz jest więcej firm i większy wybór...i teraz już bym się bardziej zastanawiał... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted September 16, 2010 Author Report Share Posted September 16, 2010 Jest wart każdej wydanej złotówki. Jeszcze siedzi. ;) Tak trwałego nie spotkałem jeszcze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts