minetoo Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Gąbki proszę Pana służą do odszczurzania dziadów :D Ja wiem że niektórzy lubią szczura przed korektą myć na dwa wiadra ale....ja nie :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Chodziło mi o markę.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 czy pytasz o gąbki do mycia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 A na ostatnim zdjęciu są jakieś gąbki do mycia? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 aaa to ABW :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Buteleczki PET, opakowanie z dedykacją i APC wlane do atomizera to jedna z niespodzianek od Cristaldetail. Zrobiłem takie oczy :shock: :shock: :shock: Chłopaki jesteście niesamowici :oops: :oops: :oops: :oops: A teraz dajcie mi auto bo muszę posmarować :D Mysza chyba Frutta u mnie będzie musiała zostać coś wymyślimy ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 :shock: :shock: :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Fajne buteleczki ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crystaldetail Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 To dobrze ze sie podobalo :) teraz masz wiadro jak ja, te same butelki tylko ty masz z dedykacja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Te buteleczki megsa zawsze fajnie wyglądały, ale dedykowane atomizerki super :D Skusiłeś się na migliore która jest dość kontrowersyjna w naszym kraju :) A w woreczkach co? Glasur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Te buteleczki megsa zawsze fajnie wyglądały, ale dedykowane atomizerki super :D Skusiłeś się na migliore która jest dość kontrowersyjna w naszym kraju :) A w woreczkach co? Glasur? Śruby od felg :D minetoo - pokaż, że to prawda :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Śruby od felg :D minetoo - pokaż, że to prawda :lol: Wersja exclusive :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Daniel jeszcze raz ogromne dzięki :u Niezłe zaskoczenie :shock: A w woreczkach oprócz śrub :lol: można znaleźć to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Skusiłeś się na migliore która jest dość kontrowersyjna w naszym kraju Właśnie posmarowałem Original'em....mi się podoba :D Wrzucę zaraz do kropelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Wiadomo było, że coś od razu posmarujesz, ręce Cię za bardzo swędzą, żeby nie wypróbować :D co poszło pod migliore? W sensie samochodu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 co poszło pod migliore?Audi B4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Pięknie mistrzu Yoda, buteleczki z dedykacją, musiałeś bardzo przypodobać się chłopakom ;)) Smaruj na zdrowie, niech no teraz nie będzie relacji.. :ymbringiton: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enjoy1516 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 :shock: PS. Czemu nie zaglądasz ostatnio na chat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 niech no teraz nie będzie relacji. Obiecuję dzielić się wszystkim :u PS. Czemu nie zaglądasz ostatnio na chat Troszkę zarobiony byłem ostatnio ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszakr Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 aaa to widzę że smarowidła poszły w ruch, frutta czy ten drugi, az jestem ciekamy :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Mysza póki co Original fotki w kropelkach...dziwne toto ale ja sobie nie poradzę? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Słyszałem, że się arsenał powiększył :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Ano..... Teraz w środku tez będą kropelki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Widzisz co tam jest napisane? "Professional use only", a Ty przecie jesteś amator :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Siemka Juz mialem focha strzelic ale patrze trzecia fotka ..................jest.( ciekawe czy modowany) :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi