antonio3 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 minetoo ty swirze 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Marcinie nie modowany ale jego dzień nadejdzie :D minetoo ty swirze :-bd hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Dzisiejsza szybka wizyta w CristalDetail i jeszcze jednym miejscu... Chyba jestem chory :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crystaldetail Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 szkoda że mnie nie było :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatS Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Chyba jestem choryNo co ty zdaje Ci się :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 szkoda że mnie nie było To nie ostatnia wizyta :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Widze minetoo ze idziesz ostro. To mi sie podoba! :P Powodzonka z projektami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Wsiąkam coraz bardziej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Znowu Cristali najechałem i zabrałem im co nie co :D A tu jeszcze tyyyyyle by się przydało =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 jak oceniasz niebieskiego delfina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Numer jeden w śród taśm do systemu na sucho. Na mokro mam coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Minetoo po co ci to lare??...probowalem ep 8001 takie same tylko ze chinskie...dobre dla amatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 w Crystal sa jakies dolphiny ale inne niż twój i za 16zł a to cena masakra, ja kupuję 1 inczowe niebieskie 3M 35zł za trzy, tylko ile maja metrów na rolce to nie wiem, ale tez sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Okulary w gratisie? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 dobre dla amatora Czyli dla mnie :D w Crystal sa jakies dolphiny ale inne niż twój Taśmy i te małe buteleczki z dziwnymi płynami to akurat z innego miejsca... A dziś przywlokłem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkinss Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Oj same wynalazki :lol: Lepiej poodkładać i kupić coś konkret ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Z Voodoo Blend znam się bardzo dobrze i tego akurat nie może mi zabraknąć na półce. Think differend ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkinss Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Z Voodoo Blend znam się bardzo dobrze i tego akurat nie może mi zabraknąć na półce. Oj to aż spróbuję :twisted: obym się nie zawiódł ;) czego używasz do czyszczenia skóry? Ps. paczka po majowych wyjdzie, nie wyrobiłem się #:-s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 czego używasz do czyszczenia skóry? Cleanerów Gliptone jednak jutro przetestuję tego Lexol'a. obym się nie zawiódł VooDoo dostał tytuł "minetoo aproved" :D Jeśli lubisz coś co się łatwo wchłania i pachnie "skórą" to jest to :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Minetoo jeszcze mi nie powiedziales po co ci lare... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkinss Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Cleanerów Gliptone jednak jutro przetestuję tego Lexol'a. To w paczuszce dostaniesz 100ml środka do testów, po którym wyrzucisz całą resztę 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Marcin jak to po co. Do korekty amatorskiej oczywiście..... Nie stać mnie na Makity czy inne Flexy :cry: Mariusz ;;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ahhh....ok, ale czym wczwsniej corekte robiles?? recznie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Miałem inne maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Wlasnie dla tego sie pytalem, bo mi sie wydawalo ze makite u ciebie widzialem....Ok ale koniec z tym OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi