minetoo Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Dzisiejszy update zabawek. Kilka najpotrzebniejszych i kilka mniej potrzebnych ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Co to jest w tej saszetce 100 plus? Pewnie jakiś kolejny alternative ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Pewnie jakiś kolejny alternative :u To Supagard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz@rek Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 A ja się zapytam co to za soczek pomarańczowy w towarzystwie Big Appla czyżby coś nowego od panów z R&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 No właśnie....coś nowego i zapomnieli mi powiedzie co to :lol: Ale ładnie pachnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 pomarańczówka :lol: panie ładnie- ale ja z finessa nie jestem zadowolony [-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 ale ja z finessa nie jestem zadowolonySą plastiki gdzie leży ładnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Szczerze mówiąc to...gilają mnie te firmowe produkty...dawaj testy K2 :mrgreen: A tak szczerze to Finesse, Brilance i Achilles...będzie pan zadowolony :u I zrób teścik tego szamponu Lusso bo od dawna mam smaka na niego, ale za dużo szamponów miałem i nie chciałem gromadzić na półce kolejnego. Teraz pomału się kończą i chcę go kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 dawaj testy K2Zamierzam :u A tak szczerze to Finesse, Brilance i Achilles...będzie pan zadowolonyJestem już długo :u I zrób teścik tego szamponu LussoNie ma co testować. Jest najlepszy :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 To czemu idziesz ciemną stroną mocy i zmierzasz przez R&S Aplle :lol: p.s. Oczywiście bez urazy dla R&S ^:)^ Ciekaw jestem tych MF bo strasznie "płasko" wyglądają :-? A to pod MF co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Jabłko też trzeba mieć :u Pod MF to taki ichniejszy ręcznik mf do osuszania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Piotrek, Wszystkie Twoje ostatnie zakupy skomentuję tak: Lubie różnorodność 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Lubie różnorodność :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszakr Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 widzę że szampon się spodobał ;) dlatego odrazu 5l ;P K2 może być ciekawe.... jak by nie zymol to bym położył :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 K2 może być ciekawe.... jak by nie zymol to bym położył :lol: A szampon polubiłem :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Piotrek, a jak tam "preparacik" do felg, coś z tego wyjdzie/wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Kurcze...nie mam czasu się tym zająć :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Będziem podnosić coraz niższe auta :D 89mm startu :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Juz ci mowilem zebys se podnosnik taki jak w wukanizcj maja kupil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 2T - ile kosztował? Też mam taki niski, zakres mojego to 89-359mm :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 260zł. są tańsze ale oba miałem w ręku i...padło na ten. Winduje a jak. Martino....jak bym miał gdzie to płytowy wpadnie i wtedy prawie jak KDS..prawie =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janeczek Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Moja żaba tak się dziwnie zachowywuje, że jak podniosę samochód to trzyma na danej wysokości jest OK, natomiast jeśli napompuje i zostawie bez obciążenia to po kilku minutach sam się opuści. u Was też tak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 minetoo kiedy jakieś testy z waxoly ? bo nie wiem czy zamawiać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 minetoo kiedy jakieś testy z waxoly ?Jutro :D Zaczynam rano wieczorem wrzucę pewnie ;) Oj będzie się działo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Pirotrek, K2 King mikrowłókno ręcznik do osuszania. Wart zakupu? Wymiar i cena ciekawe. Jak z jakością? Lepszy od Janka? Lepszy od Fluffy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi